Boligindretning

LIVING // DREAMING OF A VELVET SOFA

16. december 2015

ilva-velvet-sofaII 1 ILVA VELVET SOFA II 2 FLOS PENDEL II 3 BLOOMINGVILLE GULDMETAL SOFABORD II 4 ELLOS RYA GULVTÆPPE II 5 ELLOS VASE II 6 IKEA FÅRESKIND II 7 MENU LOUNGE STRING CHAIR II  8 ALEXA CHUNG ‘IT’ II 9 TOM FORD ‘TOM FORD’ II 10 SKULPTUNA LYSESTAGE II

Billedet her har givet mig en akut lyst til en mørkeblå veloursofa. Ser det ikke bare lækkert ud? Generelt er jeg ret inspireret af stylingen på billedet, og det er jeg garanteret ikke den eneste, der er, og jeg har derfor forsøgt at finde frem til lignende møbler og dekoration, så man kan gøre stilen efter derhjemme.

 • Reply
  Ida
  16. december 2015 at 7:11

  Den skue er rigtig fin og synes at de ting du har fundet er nogle rigtig gode bud 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   16. december 2015 at 18:57

   Tak søde Ida, du kan tro, at jeg også har gjort mig umage 😉

Kommenter