Boligindretning

35 VELUDNYTTEDE KVADRATMETER

22. juli 2016

interior-35kvmBilleder herfra

Eftersom et nyt studieår snart går igang, så betyder også for rigtig manges vedkommende, at de står overfor at skulle flytte i en ny lejlighed. Og eftersom træerne jo ikke vokser ind i himlen og det er de færreste af os, der som studerende har råd til at gå ud og købe en 2 eller 3-værelses lejlighed, så er der mange der måske starter i en 1-værelses lejlighed? Det var i hvert fald tilfældet for mig, da jeg for snart 8 år siden startede på CBS. Min tid som københavner startede først småt med et lejet værelse på Frederiksberg og et halv år efter i en kollegielejlighed på Østerbro, som nok var større end mit værelse på Frederiksberg, men trods alt stadig småt. Og i sådan en situation er det altså med at tænke kreativt for at få mest muligt ud af sine kvadratmeter.

Det er lejligheden heret ret godt bud på, og jeg synes virkelig, at man her har formået at få de 35 kvadratmeter til at syne af mere. Det er lykkedes at få plads til både spisebord, seng, sofa og skrivebord uden at lejligheden virker omklamrende og jeg kunne helt sikkert godt have brugt inspirationen herfra, dengang jeg skulle finde på plads på mit kollegieværelse.

Er der nogle af jer derude, der også bor småt og hvordan har I så fået indretningen til at gå op?

 • Reply
  S
  23. juli 2016 at 0:13

  Min lejlighed er 33, men den er aflang, så den er sværere at indrette. Og en del af det går til gang, badeværelse og en lille altan. Jeg har kun seng, lænestol og spise område, og så har jeg en reol til bøger, tv osv. Jeg nægter at have flere ting, for det er der simpelthen ikke plads til. Jeg har dog indrettet sengen på en måde, at den også kan bruges til at sidde på og reder den hver dag – for der skal fandme ikke meget rod til før gulvet forsvinder i sådan en lejlighed!

  • Reply
   merimeri
   24. juli 2016 at 19:26

   Uha, kunne godt forestille mig, at man med en aflang lille lejlighed, skal være ekstra kreativ for at få indretningen til at gå op. Men det lyder til, at du har formået at få det bedste ud af det. God ide med at bruge sengen som sofa, for at samle to funktioner i ét. Jeg gjorde det samme på mit kollegieværelse, hvilket også fungerede ret fint, til når man havde gæster.

Kommenter