På ønskelisten

FOR EVERY VICTORY

25. juli 2016

hm_for-every-victory1 TRÆNINGSTOP II 2 SPORTSBH II 3 TIGHTS II 4 TIGHTS

H&M har netop lanceret en eksklusiv kollektion af sportstøj under navnet For Every Victory. Og den er pæn. Og yderst overkommelig i pris, hvilket er et stort plus i min bog, fordi træningstøj kan være så frygteligt dyrt, at skulle ud og investere i.

Træning er en ret stor del af min hverdag og med 4 til 5 ugentlige træninger, er det begrænset hvor længe mit sportstøj holder. Derfor er jeg ret stor fan af sportstøjet fra nogle af de billigere mærker, fx H&M og Magasins eget mærke, hvor det ikke gør helt så ondt at kassere det slidte og svedige tøj, som hvis jeg havde givet 600 kr for en Nike top.

Således lurer jeg også lidt på, om der skulle et par tilføjelser fra H&M’s nye kollektion hjem i skuffen. Især den pudderrosa sportsbh og de grå tights, er jeg ret vild med og de ville klæde min sportsgarderobe. Og selvom det lyder skørt, så er der altså noget om, at træningen bliver sjovere, hvis man føler sig pæn og tilpas i sit tøj, så har man problemer med at komme afsted til træning, så er en opgradering af garderoben altid et nemt – og sjovt – sted at starte.

 • Reply
  Camilla T
  25. juli 2016 at 15:02

  Ej, hvor er det fint! Jeg er vild med de to par tights. Og du har ret – det er lidt sjovere at træne, når man samtidig føler sig lidt pæn.

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2016 at 7:00

   De er virkelig også seje og lidt sjovere end hvad man ellers kan finde fra Nike, Adidas osv. Jeg var inde og prøve dem på igår og desværre sidder de bare ikke specielt godt – ikke på mig i hvert fald – så jeg endte med at springe over i denne omgang, selvom jeg ellers lige havde glædet mig over udsigten til nyt, pænt og billigt sportstøj.

Kommenter