Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

26. juli 2016

Ferien er overstået for denne omgang, og vækkeuret ringede ubarmhjertigt tidligt igår for at kalde tilbage til hverdagen. Heldigvis gør det ikke helt så meget, når minderne om sidste ferieuge er af den særligt rare slags og når der desuden er under 3 uger til jeg igen sætter kursen mod varmere himmelstrøg.

FullSizeRender// At tilbringe en uge sammen med de bedste venner, rigelige mængder vin, italienske fristelser, glæde og latter har sikret en af de bedste sommerferier længe //

IMG_8571// Udsigten fra terrassen i vores hus i Toscana blev jeg bestemt heller ikke træt af. At se solen gå ned over en bjergtop i horisonten mens man er omgivet af den smukkeste italienske natur <3 //

IMG80// Jeg tror aldrig, jeg når til et punkt, hvor jeg har fået nok af det italienske køkken. Med gode råvarer smager selv de simpleste retter himmelsk //

IMG_8617// Jeg havde ikke rigtig held med at sove længe på ferien. Til gengæld kunne jeg hver morgen stå op til fuldstændig ro og denne udsigt //

IMG_8625// Venner <3 //

IMG_8644// Og ham her, der som ingen anden kan få mig til at grine //

IMG_8692// Udsigten fra Malpensa lufthavn lignede et postkort af den vældig pæne slags //

IMG_8712// Hjemme igen søndag fik vi endelig anledning til at slå vejen forbi nyåbnede Nicecream på Enghavevej, som laver en syndigt godt acai bowl med alverdens sunde lækkerier //

    Kommenter