På ønskelisten

FRISTELSER FRA H&M + KODE TIL FRI FRAGT

27. juli 2016

hm_fall_2016

1 SHIRT II BRA II 3 BRIEFS II 4 SUEDE PUMPS II 5 HIGHWAIST JEANS II STRAP DRESS II 7 FLATS

Da jeg kom hjem fra arbejde i dag, ventede det nye H&M efterårskatalog på mig i postkassen. Og det gik selvfølgelig som det nu engang måtte. Jeg blev fristet. Temmelig meget endda. Og mit nyerklærede shoppestop er således sat på en alvorlig prøve, eftersom disse syv favoritter lige nu prøver at overbevise mig, at de er nødvendigheder til min garderobe. Jeg er spændt på at se, hvem der vinder den duel – H&M eller min selvdisciplin.

Har i modtaget det nye katalog og har haft tid at kigge i det? Måske ovenikøbet faldet over nogle favoritter, som I heller ikke kan leve uden?

For at gøre fristelsen endnu større, så lokker H&M faktisk også lige nu med fri fragt med koden 3543. Koden gælder til og med 07.08.2016.

 • Reply
  Ida
  27. juli 2016 at 22:05

  Såå ærgeligt at skoene ikke er i rigtigt læder, de er så flotte i alt sin enklehed.

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2016 at 6:58

   Åh, det havde jeg faktisk slet ikke set. Men til den pris skulle jeg måske nok have sagt mig selv, at de selvfølgelig ikke var i læder. Øv, det var en skam, for ja, de er virkelige fine. Men med bare tæer i et par lukkede sko i imiteret læder, så ville det nok blive en kortvarig skoforelskelse.

Kommenter