I garderoben

I JUST BOUGHT // GLITTERY NEW YEARS DRESS

21. december 2015

asos-glitter-midi-dressII ASOS GLITTER MIDI DRESS II

Jeg har netop klikket denne fine glimmerkjole hjem, og betragter dermed årets nytårsoutfit som en realitet. Sammen med røde læber og høje hæler tror jeg, det bliver en succes. Overvejer lidt, om man måske skulle have en fin blondebh indenunder, fordi udskæringen trods alt er lidt vovet, men nu må vi se. Hvis jeg husker det på dagen, skal I nok få billeder af se.

Har I også allerede tjek på outfittet til årets sidste dag? Og hvordan skal I tilbringe nytårsaften? Dét kunne være hyggeligt at høre om.

Jeg har altid et lidt ambivalent forhold til nytårsaften. Så mange planer og forhåbninger, at det næsten er umuligt ikke at blive skuffet. Jeg tror dog, at vi i år har fundet en formular, der nok skal virke. Sammen med 8 af de bedste mennesker, jeg kender, skal vi have en hulens masse god mad (vi har valgt den nemme løsning og bestilt nytårsmenuen fra Cofoco), vin og drinks. Der er sørget for sjove lege og underholdning, playlisten er nøje igang med at blive udvalgt .. og jeg får lov at have glimmer og nytårshat på. Så kan det da ikke gå helt galt? 😉

 • Reply
  Natasha
  21. december 2015 at 8:29

  Det lyder hyggeligt :-)! Mine nytårplaner er hos nogle gode venner – de er lige flyttet sammen, officielt fra 1. januar, og holder kombineret indflytterfest og nytårsaften. Outfittet er dog ikke på plads endnu da jeg har haft eksamen både 15. og 17. december og stadig mangler den 22. og 30.. :O

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2015 at 17:20

   Hvor lyder det også bare som en dejlig nytårsaften, Natasha. Kombineret housewarming og nytårsfest kan da kun blive en succes! Åh, sikke en ubarmhjertig eksamensplan. Jeg ønsker dig held og lykke med den sidste – og ikke mindst en dejlig jul og et godt nytår!

 • Reply
  Ida
  21. december 2015 at 11:49

  Det lyder som en dejligst sidste aften i 2015 og du bliver en lækker laber larve i den kjole 🙂
  Jeg skal holde nytår med en omgang tøser.

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2015 at 17:14

   Jeg håber i hvert fald at kjolen ikke skuffer i virkeligheden 😉 Dét lyder også som opskriften på en god aften søde du. Så længe selskabet er i orden, så plejer den gode stemning at følge med!

 • Reply
  Sara B
  22. december 2015 at 22:46

  Sikke en fin og cool nytårskjole! 🙂
  Jeg holder nytår med en skøn flok efterskolevenner – ligesom jeg har gjort det de sidste ti år!! :O Det er en skøn tradition, som ikke levner meget plads til irriterende og ambivalente følelser omkring planlægning og ambitioner for festlighederne 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2015 at 17:05

   Hvor lyder det bare som en dejlig nytårstradition Sara! Så længe selskabet er godt, så kan resten næsten være lige meget 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  23. december 2015 at 12:25

  Hvor er den bare smuk. Jeg har ikke fundet en kjole endnu, måske det bare bliver en genbrug af dem jeg har i forvejen 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2015 at 17:00

   Jeg er også solgt, og håber på, at den lever op til forventningerne, når jeg får den på 😉 Der er ingen skam i genbrug af kjoler, så ved man, at man har noget på, der fungerer og som man føler sig godt tilpas i.

Kommenter