I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JANUAR SHOPPING

4. februar 2020

II ARKET ALPACA CARDIGAN II

Januar er lagt bag os, og det betyder, at det er tid at gøre status over endnu en måneds tøjforbrug. Første måned med en ambition om at købe brugt fremfor nyt.

Og det er gået godt. Faktisk er det gået over al forventning. Bare ét køb har jeg nemlig gjort mig i januar. Et decideret mangelkøb, som jeg har jagtet længe, og som jeg nu slet ikke forstår, hvordan jeg har kunne undvære indtil nu. En oversized, vamset cardigan, som jeg nu bruger flittigt til jeans, udover kjole eller over en t-shirt sammen med en nederdel. Den er vitterligt på hele tiden, og det føles dejligt at give min kashmirstrik en pause, fordi den ellers var min go-to.

Cardiganen endte jeg med at finde i perfekt stand hos Trendsales. Farven på den er lidt lysere end den på billedet, så den er nok fra sidste sæson, men det betød også, at jeg blot gav 300kr for den. Så det er altså hvad mit januarforbrug beløber sig op i. Det kan jeg godt være tilfreds med!

Hele den her øvelse med at købe brugt frem for nyt er virkelig motiverende for mig, og jeg kan mærke hvordan det – i hvert fald indtil videre – har sat en gevaldig dæmper på min shoppetrang. Jeg tænker mere over, hvad det reelt er jeg mangler, og hvad der ikke bare er en hurtig fristelse af en ny trend, der bliver slået stort op.

I februar drømmer jeg fx om at finde en fin og feminin hvid skjorte, som jeg kan bruge både til jeans og nederdel. Jeg har en hvid skjorte allerede, men den er stiv i stoffet og føles aldrig helt rigtig, når jeg har den på, så vil gerne erstatte den med én der gør. Så det bliver målet for mit februarforbrug, at finde den helt rigtige hvide vintageskjorte. Derudover har jeg min søde mor igang med at strikke denne fine uldvest til mig, så den flytter forhåbentlig også ind i februar, og så vil jeg glæde mig til at bruge den udover førnævnte skjorte. Og udover kjoler i øvrigt.

 • Reply
  Michaela
  4. februar 2020 at 17:27

  Godt gået😊👏🏻. En hvid skjorte mangler jeg også i min garderobe. Det har jeg gjort i årevis. Har ikke kunne finde en. Drømmer om en i silke, i klassisk fit. Vesten er super fin – dejligt med en mor, der er dygtig til at strikke😊 Måske jeg kan lokke min søde svigermor til at lave en lignede til mig☺️

  • Reply
   merimeri
   5. februar 2020 at 10:32

   Åh en silkeskjorte ville også være det ultimative! Ved dog ikke hvor godt sådan en harmonerer med at være i daglig farezone for fedtede børnefingre … det er så hyggeligt med hjemmestrik, så mon ikke svigermor ville elske at kaste sig over sådan et projekt, der kan sprede glæde hos dig!

Kommenter