I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MAJ SHOPPING

3. juni 2018

maj-garderoberegnskabII NØRGAARD PÅ STRØGET 101 KJOLE II GANNI KIMONOKJOLE II H&M NATSKJORTE II ARKET T-SHIRT II NUE NOTES PRINTET STROPKJOLE II NUE NOTES SKJORTEKJOLE II NØRGAARD PÅ STRØGET SHOPPER TASKE (kan ikke fås online) II LOVECHILD 1979 BIKINI II 

Som jeg sidder og gør status over min shopping i maj, bliver det ret tydeligt, at jeg har haft en ting for lyseblå den seneste tid. Det virker jo helt skørt at seks ud af månedens otte køb er i en eller anden nuance af blå, men det er åbenbart min farve denne sommer. Og jeg er da også ovenud begejstret for hvert og et af de køb, jeg har gjort mig, på den der måde hvor jeg nærmest ikke har lyst til at iføre mig andet. Tingene har derfor været i flittig rotation, siden de blev købt, og dét er et godt tegn for at de skal få en lang og god karriere som en del af min garderobe.

Maj har da også været en måned, hvor jeg har givet efter for lidt flere garderobefristelser end sædvanligt, men en af årsagerne, tror jeg, er, at maven nu for alvor har nået en størrelse, hvor det er begrænset, hvor meget af min eksisterende garderobe, jeg har kunne passe, og så måtte jeg ret hurtigt indse, at jeg ikke kom igennem sommeren som højgravid uden at føje nogle lette kjoler til garderoben. I den kategori er både den printede stropkjole fra Núe Notes og silkeskjortekjolen ligeledes fra Nué Notes, som er noget så rar at have på en varm og fugtig sommerdag. Den printede bikini fra Lovechild 1979 har jeg sukket efter i en del måneder efterhånden, og eftersom årets sommerferie kommer nærmere, blev jeg enig med mig selv om at slå til. Og den har haft sin første debut i vandet i dag, og jeg kan mærke, at den har været en god investering.

Alt i alt løber maj måneds shopping op i 5376kr, hvilket – indrømmet – er mange penge at bruge på sig selv. Jeg er dog fortrøstningsfuld omkring det høje beløb, eftersom det er gået til tøj, som jeg alt sammen også kan bruge efter jeg har født, og derfor er der ikke fare for, at det bliver overflødigt om ganske kort tid. Samtidig har jeg i løbet af maj også solgt en del ud af kjoler, som jeg desværre ikke længere fik brugt, og således har jeg kunne modregne knap 2000kr fra mit shopperegnskab, hvilket også var en af grundene til, at jeg besluttede mig for at slå til på skjortekjolen, som jeg nok ellers ikke ville have været villig til at betale 1800kr for. Det gjorde det lidt mere overskueligt, da jeg var heldig at finde den sat ned med 20% hos Boozt, og derefter blev der gjort kort proces. 

 • Reply
  Frederikke
  3. juni 2018 at 7:53

  Virkelig gode køb!
  Hvordan er bikinien i størrelsen?
  Mange af deres ting er ret store i det, men bikinien den har jeg ingen ide om 🙂

  • Reply
   merimeri
   3. juni 2018 at 8:00

   Nu er min krop jo lidt under forandring qua graviditet, men jeg passer stadig min normale størrelse (S) i bikinien, men det kan måske lige så vel være fordi der er godt med stretch i, så umiddelbart vil jeg sige, at den er normal i størrelsen 🙂

Kommenter