I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JANUAR SHOPPING

6. februar 2018

januar-garderoberegnskabII H&M SILKE PYJAMASBUKSER II H&M SILKE PYJAMASSKJORTE II H&M ØRERINGE II 

Det meste af januar har jeg gået og klappet mig selv lidt på skulderen over, at jeg slet ikke havde shoppet nyt til garderoben hele måneden. Det var lige indtil jeg forleden gik posteringerne igennem for januar, og indså, at jeg har pyntet mig selv med lånte fjer. En hel måned uden shopping er nemlig ikke helt rigtig, afslørede min netbank – omend tæt på. I starten januar lykkedes det mig nemlig langt om længe at klikke pyjamasbukserne hjem til min matchende skjorte, og således har jeg shoppet for sølle 393,85kr i januar. Det er da næsten et shoppestop, hva? 

Nu er det ikke fordi, synet allerede er begyndt at drille mig – nok nærmere hukommelsen – men jeg havde i mit december regnskab glemt at få pyjamasskjorten og de sorte frynseøreringe ført til protokol, og det er derfor, at de istedet er kommet med i min januar oversigt, selvom pengene blev brugt i december. Tænker nemlig, det er meget sjovt visuelt at kunne følge med i, hvad der egentlig flytter ind i min garderobe i løbet af sådan en år.

Januar var egentlig ikke tænkt som en shoppefri måned, men ovenpå en forbrugstung december og en seriøs garderobetræthed, passede det mig egentlig meget godt, at jeg lige slog koldt vand i blodet i forhold til nytilføjelser til garderoben. Det samme er lidt min strategi for februar, hvor jeg som en del af min garderobeudfordring har sat mig selv for, at jeg kun må købe nyt for de penge der kommer ind ved salget af noget andet, og det sætter en ret naturlig begrænsning på forbruget. Når det er sagt, så drømmer jeg også efterhånden om lidt nyt, og denne vanvittigt fine nederdel fra Ganni, glæder jeg mig fx til at se nærmere på. Så hey, kig endelig forbi mine annoncer på Trendsales og se, om ikke der er noget, der kan friste.

    Kommenter