Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. februar 2018

Sikke en mandag, vi har haft. Med strålende solskin og en klar blå himmel fra morgen til efterhånden sen eftermiddag. Det gør mig mandagslykkelig, og jeg kan virkelig mærke, hvordan min krop har hungret efter det. Jeg kørte hjem fra arbejde, som solen var på vej ned bag Københavns tage, og jeg kunne ikke lade være med at smile, som jeg blev helt blændet af det skarpe lys. Derfor er det også svært ikke at være i et fremragende humør i dag, ikke mindst fordi jeg også har haft sådan en dag, hvor det hele har flasket sig; jeg lykkedes at komme afsted til træning i morges og havde stadig tid og overskud til en morgen derhjemme, hvor jeg kunne sidde ned og spise morgenmad, få oprettet endnu et par salgsannoncer på trendsales, og få redt sengen (hvilket altid er en indikator på, at jeg ikke har været i tidsnød, haha). Arbejdsdagen er fløjet afsted, og i løbet af dagen fik jeg også en mail vedrørende vores kommende skabsprojekt, som gør, at jeg også godt tør tro på, at vi her ender med drømmeløsningen istedet for budgetalternativet. Men det skal I nok høre meget mere om.

Nu sniger jeg mig lige til lidt blogtid, mens Mads er i køkkenet og gøre klar til årets første stenbiderrogn. Senere i aften står den på planlægning af polterabend for min ældste og bedste veninde, og jeg glæder mig sådan til at stykke en hel dag sammen for hende. Men først, små lykkeglimt fra sidste uge ♥

41a84b20-59c7-4d9d-9377-f4bfd13b9c8dII Første klasse i mit yogastudie Senses i evigheder. Det måtte foreviges og billedet her sender mig straks tilbage til følelsen af, hvor rart det var at være tilbage. Jeg snupper endnu en klasse i morgen, og jeg glæder mig! II

II Velorganiserede bunker. I sidste uge kom jeg igennem en grundig garderobeoprydning for at blive klar til den garderobeudfordring, jeg satte igang i torsdags. Det føles simpelthen så godt, at have ryddet grundigt ud i garderoben, og for første gang i lang tid, har jeg et meget mere overskueligt overblik over, hvad der rent faktisk hænger på tøjstativet II

img_0194II Mads var i London på fodboldtur tre dage i sidste uge, og mens de hyggelige morgenmadsritualer plejer at være i hans selskab, så gav jeg mig den ene morgen tid til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden; blodkogt æg, skyr med sødt og knas og en ostemad, mens Go’morgen Danmark fik lov at køre på skærmen II

img_0224II De smukkeste vinterblomster fulgte med Mads da han kom hjem fra London ♥ II

718e5a3d-eeb9-44d5-b084-d72677d5d4e7II Nogle søndagstraditioner er bedre end andre II

13e99c02-99d5-44b4-b762-a67aaa5546b2II Det her er heller ikke nogen dum tradition;  søndagsburgere hos vores absolutte favorit burger pusher Tommi’s burgerjoint! II

    Kommenter