Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

4. juni 2018

Godmorgen ♥

Jeg sidder solidt placeret i sofaen med min morgente indenfor kort rækkevidde og computeren i skødet, klar til at starte dagen og den nye uge med lidt blogskriblerier. Vi har tid hos jordemorder her til formiddag, så jeg er på fra hjemmekontoret, hvilket også gør, at man kan tage det hele i et lidt mere roligt tempo. Der er ingen herhjemme, der brokker sig over, om de første mails bliver skrevet iført nattøj og stort hår. 

Til frokost kommer min far forbi for at hjælpe med at gøre forskellige ting klar til børneværelset- og puslepladsen, og jeg glæder mig simpelthen så meget til, at vi kan komme lidt videre med indretningen. Med lige under to måneder igen til termin er vi jo stadig i god tid i forhold til at få hendes værelse på plads, men jeg kan også mærke, at i takt med at maven bliver større og jeg bliver mere  besværet, at det giver mig lidt mental ro at være en lille smule på forkant med tingene. Jeg glæder mig til at dele nogle flere billeder med jer, som flere og flere detaljer falder på plads.

Og nu til det, indlægget her egentlig skulle handle om; sidste uges rarheder. Og til trods for en uge, hvor jeg har skrantet lidt med manglende søvn, forkølelse, ondt i halsen og en dum hoste, så har ugen heldigvis alligevel budt på en masse gode øjeblikke, som jeg har fik fanget et glimt af. Det satser jeg også på, at denne uge kommer til, eftersom det både byder på en tirsdagsfridag, madklub med mine veninder, og en weekendtur til Paris.

Mandag, sæt igang!

5d909f77-7386-4ea3-9f8f-32452a4a83c1II Babys første tur til vandet. Og hun var fuldstændig upåvirket af at blive dyppet i det kolde vand, så hun må have det lunt og godt inde i maven. Til gengæld var hendes mor lidt påvirket af for første gang at vise den gravide mave frem offentligt, men altså, det vil jeg gerne komme ud over, for 1) jeg ved godt, at jeg indtil videre har en mave, der sidder rigtig fint og 2) jeg har ikke lyst til at være så selvbevidst omkring min krop, der har forandret sig, at det skæmmer mig …. så here you go, min beach body anno 2018 II

attachment-1II Fineste aftenkøretur med flot mand ved min side. Glæder mig efterhånden en del til vores egen bil kommer, og vi snakker allerede meget om alle de ture, vi skal på … IKEA, McDrive osv. Ej, pjat. Vi glæder os til at kunne tage en spontan tur ud af byen og ud i det grønne II

7dfa7cb4-38ff-438c-ae5f-5bbfca34e12bII Fredagsmorgenmad med sød veninde på Atelier September. Nuvel, man får ikke meget mad for pengene, men det man får, er hver en øre værd, så det er altid et glædelig sted at starte sin dag II

attachment-2II Jeg går ikke ned på is her i sommervarmen, og en af de bedste i sidste uge stod Frederiksberg Chokolade for. Chokoladedyppet vaffel, tjek. Forfriskende sorbet, tjek. Rigeligt med guf, tjek. Deres is kan altså virkelig anbefales, hvis I er på de kanter II

caf10071-a768-4031-a08a-19ed11b33176II Weekendstemning på en torsdag med dette morgenbord. Morgentræningen har for mit vedkommende haltet lidt den seneste tid, fordi overskuddet ikke længere er til det, men så nyder jeg til gengæld at have god tid til den her slags hyggelige ritualer om morgenen. Og mon ikke, at baby også sætter pris på en lun kanelsnurre i ny og næ, haha II

0d957baa-4945-4794-a645-c78a6b600a15II Det første syn, der venter mig, når jeg parkerer min cykel derhjemme, er “vores” rosenbusk, som lige nu er i fuldt flor. Den har invaderet vinduet i det kommende børneværelse, og jeg er ret vild med udsigten II 

 

img_4191II Torsdag var det meste af Vesterbro indlemmet til Distortion – inklusiv vores gade, hvor der var scene i den ene ende og barer i den anden. Dagsformen var ikke lige til at tage del i festlighederne i år, og vi flygtede derfor lidt væk fra kaosset med kurs mod italienske herligheder på Mangia istedet. Og ved I hvad? Pasta og kærlighedsdate var virkelig et godt byt II

img_4218II Årets første tur til stranden. Den er der altså noget særligt over ♥ II

    Kommenter