Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

28. maj 2018

Godmorgen og glædelig (regnvejrs)mandag.

Jeg kunne slet ikke finde ud af tiden, da jeg vækkeuret ringede her til morgen, fordi det er helt uvant ikke at blive vækket af at solens stråler ind gennem vinduet. Føltes næsten som var det stadig meget tidlig morgen med det grå og disede vejr, vi indtil videre har fornøjelsen af. Nåh, det var dagens meteorologiske betragtninger, TV2 Vejret, I ringer bare.

Min morgen er indtil videre gået med vasketøj, lidt oprydning og nu har jeg lige fundet tid til lidt blogskriblerier, mens morgenmaden bliver indtaget. Denne uge byder nemlig på en masse rare aftaler og gøremål, og det er derfor meget rart at bruge morgenerne til at være lidt på forkant med dagens blogindlæg. Så det gør jeg i dag, bruger lidt af min morgen på at bladre kamerarullen igennem og sende en kærlig tanke tilbage til sidste uges favoritglimt. Sådan en fin måde at starte sin dag på; at starte sin uge med taknemmelighed og gode minder, og glædes over alt det gode, der var, inden jeg helt giver mig hen til den nye uge.

Jeg håber, I alle får en rar start på ugen!

attachment-2-1II Et prøverums-moment i den flotteste stribede silkekjole fra Nue Notes. Endte med at klikke den hjem, da Boozt i weekenden lokkede med 20% rabat på kjolen, og nu går jeg bare og tripper for at pakken skal ankomme II

1d27fcac-a537-42c7-9765-a291200d73ecII Sidste uge var fyldt med aftaler  – denne uge lige så. Derfor prøver jeg at snige mig til nogle små åndehuller, hvor jeg lige kan få benene op og få hvilet kroppen. Som i fredags, hvor jeg prioriterede en time i selskab med Helle Helle, ansigtsmaske og favorit sommersnack. Altså næst efter is II 

attachment-2II Sødeste venner til til grillhygge og sommervejr i onsdags II

fd2fd37b-872a-4397-8c81-d7c425793120II Weekendmorgenbord on point II

attachment-1-1II Lørdags-is fra social foodies. Deres hindbærskum er helt skørt god, og her var den i skøn forening med en citronsorbet. Tror jeg har fået is hver dag den seneste uge, men altså et eller andet må man jo gøre, når den gravide lider lidt i varmen, ahem II

 

97995436-587c-414b-98f6-143e52061d3fII Mandag aften var vi ude og spise med et hold venner på Spuntino. Jeg havde ikke været der i en del år, men det var virkelig en positiv overraskelse. 7 serveringer for 255kr, og jeg var vældig begejstret for dem alle; lækre antipasti, cremet pasta og mør ribeye. Det kan altså godt anbefales, hvis man er på udkig efter et italiensk spisested uden så mange dikkedarer II  

10b4e96d-b76b-42b2-a7ba-3dc22dc860b5II Sidste uge bød på mange rare glimt, men det her er nu alligevel min favorit. Mads der sover op af babybulen. Shit, jeg er heldig, og lige der var mit hjerte ved at boble over af kærlighed. Glæder mig så meget til han, til vi, skal møde vores datter, og til at vores tosomhed bliver til en trekløver II

 • Reply
  Pernille
  29. maj 2018 at 19:38

  Hvis jeg ikke var forelsket i Nue Notes silkekjolen i forvejen, så blev jeg det da i hvert fald nu! Hvor er den fin til dig og ikke minde klær den din fine mave.

  • Reply
   merimeri
   30. maj 2018 at 8:10

   Det var også kærlighed ved første blik, da jeg fik den på, og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at indvie den. Det er liiidt mange penge, men nogle gange er der bare ikke nogen vej udenom, og jeg trøster mig selv (og min bankbog) lidt med, at det er en kjole som kan bruges både under resten af graviditeten, men også lige så fint efter, når baby er poppet.

Kommenter