Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

30. september 2019

Ganske som forventet endte vores weekend med at forsvinde mellem hænderne på os med lynets hast, til trods for at vi stort set ikke havde noget på programmet. Vi fyldte på med gode ikke-planer; en tidlig tur i svømmehallen, legepladssjov, familieudflugt efter varm chokolade på Frederiksberg, en drivvåd tur i Dyrehaven, et tørvejrssmut til IKEA, hvor det eneste vi endte med at købe var en kop varm kaffe og kakao og lune os på ovenpå førnævnte regnvejr. En indvielsestur med (overfyldt) metro, træning og weekendfilm på sofaen. Så ja, kedet os har vi ikke, men vi har brugt stort set hele weekenden sammen som familie, og det var lige præcis, hvad vi trængte til.

Nu er vi klar til at kaste os over en ny hverdag, hvor vi igen har flere aftener hver for sig end sammen, og derfor føles det ekstra godt at have lagt lidt familietid i banken. Til gengæld er der masser af gode ting på programmet for ugen; middag på Falang, fredagsbar på arbejdet, barnedåb for Nolas fætter, en morgenmadsaftale og senere søndagshygge med hende her. Så, mandag lad os komme igang. Og jeg lægger ud med at binde en lille herlig billedlig krølle på ugen der gik.

II Fuld flor på efterårsstemningen herhjemme, som jeg startede ugen med at forevige den smukke fødselsdagsbuket, som jeg fik at mine kolleger for nogle uger siden. Jeg ved godt, at det i disse klimatider ikke er helt optimalt at være forfalden til afskårne blomster, der desværre ofte bliver fragtet langvejs fra. Lige præcis blomster skaber dog så stor glæde hos mig, at det for nu er et af de fravalg, jeg ikke er villig til. Så gør jeg på umage på så mange andre punkter istedet. Balancen er også vigtig! II

II Se lige et overflødighedshorn af en kage, der blev serveret til vores teamdag med arbejdet forleden. Sukkerchok for alle pengene, men den var dét værd II

II Mit lille sjove – og stædige, ahem – menneske, der pludselig nægter at sidde ned i indkøbsvognen, og kun vil stå foran og styre slagets gang som en kaptajn i front på sit skib. Hvilket gav anledning til store smil hos de modgående handlende på Fisketorvet II

II Lækreste efterårsmenu efter opskrift hos dygtige Cecilie Lykke II

II Apropos min blomsterglæde, så kan jeg blive helt lykkesalig, når jeg trisser afsted med favnen fuld af blomster. Solsikker er min favorit lige for tiden, fordi de holder længe, og man bliver så glad af at blive mødt af en bid sommerstemning derhjemme med sådan et bundt i huset II

II Entusiastiske metro-indvielses-typer, der lige akkurat nåede ned på den nye Frederiksberg Allé station, inden den for en stund blev lukket ned for nye passagerer på grund af massiv trængsel både på stationerne og i metroen. Vi bor midt imellem to stationer, Halmtorvet og Enghave Plads, og jeg forestiller mig ikke, at vi bliver de mest flittige metropassagerer, men igår, hvor den ring, der har været undervejs stort set lige så længe, som jeg har boet i København, endelig blev indviet, måtte vi altså med på første omgang II

    Kommenter