Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I OKTOBER

1. oktober 2019

Åh, jeg ville altså ønske, at kalenderen ikke allerede sagde oktober. Jeg kunne snildt have snuppet et par septemberuger mere. Med milde sensommertemperaturer og stadig lyse morgener. Dem kan vi vidst godt vinke farvel til nu, som vejrudsigter byde på flere dage med regn end uden, og temperaturer der ikke når over 13 grader. Det er for alvor blevet tid at finde efterårsgevandterne frem, og rykke hyggen indendøre. Og kan det ikke være anderledes, vil jeg til gengæld gå all in på efterårshyggen, og gøre mig umage med at dyrke det hjemlige og roen. Altså indtil jeg bliver rastløs …

Så her er, hvad jeg vil lave i oktober.

 • I takt med at efterårsvejret bliver mere oplagt til indendørssysler end udeaktiviteter, vil jeg igen finde tid til lidt projekter herhjemme. Fornyelseskrilleren spøger, og vi vil bl.a. få sat åbne hylder op i køkkenet. Mangler bare lige, at jeg kan lokke min far ind med en boremaskine … og well, finde de rette hylder.
 • Stoppe med at snakke om vores malerprojekt på Nolas værelse, og istedet få gjort noget ved sagen. Inden oktober er omme, skal vi være i mål. Ellers må vi udtænke en eller anden strafudmåling.
 • Jeg vil holde efterårsferie med Mads og Nola. Enten en staycation, eller måske en lille rigtig ferie ude i verden, hvis vi kan få det hele til at gå op. Uanset hvad skal det være en uge med så lidt på programmet som muligt. Vi trænger til det!
 • Få tjekket op på den hofte, som desværre driller så meget, at jeg for en stund helt har måtte indstille mit løb. Det dur ikke at gå rundt og have ondt efter selv en kort løbetur, så nu må jeg få gjort noget ved det.
 • Oktober må og skal også være måneden, hvor vi får styr på vores rengøringssituation herhjemme. Efter et par mislykkede Happyhelpere, står vi igen uden rengøringshjælp, og det er til daglig frustration at tiden ikke er til at komme ordentlig til bunds i rengøringen med alle de andre ting, vi også gerne vil. Så hvis nu nogen kan tippe om en rengøringsservice, de er glæde for, så vil jeg blive mere end almindeligt glad.
 • Jeg vil se mig om efter et efterårsloppemarked at sælge ud af garderoben på.
 • Forære mig selv et nyt par New Balance 990 i den smukkeste olivengrønne farve, som jeg har spottet hos UnlimitedCph, der har specialiseret sig i at opdrive ellers udsolgte sneakers.
 • Få endnu en dag i kalenderen til en kærestedate, Mads og jeg. Måske en tur i biografen eller ud og spise godt. Eller en tur i svømmehallen efterfulgt af god morgenmad ude i byen. Inden Nola elskede vi at bruge en weekendmorgen sådan, og selvom en tur i svømmehallen måske ikke lyder som det mest romatiske, er det faktisk en virkelig rar måde at være sammen på. Sammen om noget. Og med en fælles udsigt til noget godt bagefter.
 • Efter at have sundet mig ovenpå sommerens triste læsning, er jeg efterhånden klar til en ny bog. Og jeg har Merete Pryds Helles Vi Kunne Alt liggende og vente på mig.

Hvad ønsker du dig for din oktober?

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  1. oktober 2019 at 11:59

  Åh, nye sneakers er bare det bedste, man kan give sig selv.
  Min nypostede oktoberliste på bloggen har ingen nye køb på sig, men en masse gode oplevelser – med en fødselsdag i vente, tør jeg pt ikke købe noget, og set på den måde, er det jo temmelig hyggeligt 😀

  • Reply
   merimeri
   4. oktober 2019 at 11:30

   Ja! Komfort og pæne fødder i ét. Win!
   Åh hvor skønt med snarlig fødselsdag. Tillykke på forhånd 🙂

 • Reply
  Nanna
  1. oktober 2019 at 15:08

  Hejsa,
  Vi har en rigtig sød og billig rengøringshjælp her på Vesterbro. Hvis du vil have hendes nummer, må du sige til.

  • Reply
   merimeri
   4. oktober 2019 at 11:29

   Åh tusind tak for at tippe Nanna. Jeg arbejder lige pt videre med et andet rengørings lead, men bliver det ikke til noget, siger jeg til 🙂

Kommenter