I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: SEPTEMBER SHOPPING

2. oktober 2019

II 1 LOVE & DIVINE KJOLE II 2 ARKET JEANS II

Det er igen blevet tid at binde en krølle på måneden, der gik, og for mit vedkommende granske netbanken og garderoben for at gøre status over den seneste måneds shopping. Denne gang håber jeg ikke, at jeg har glemt noget, som det viste sig at være tilfældet i mit august shopperegnskab

To køb er, hvad min september har budt mig. En ny kjole købt i anledning af det bryllup, jeg var til for et par uger siden, og som I kan se et glimt af på her. Egentlig er jeg lidt imod at købe nyt til blot én anledning, men da jeg intet havde i garderoben, der egnede sig til et bryllup, måtte jeg punge ud. Heldigvis med et begrænset beløb, da jeg endte med at finde en kjole i, jeg følte mig som en million i, og som kun kostede 525 kr. På min kjolejagt havde jeg ellers også købt et smukt blomstret sæt hjem, bestående af nederdel og top, og sammenlignet med det, er jeg ekstra glad for, jeg endte med kjolen til 525kr, og vendte retur med sættet. 

Apropos køb der kom retur, så viste denne bindebluse sig heller ikke at være helt rigtig, så der “sparede” jeg yderligere 149kr i månedens shopperegnskab. 

Til gengæld måtte jeg gøre mig et erstatningskøb, da mine yndlingsjeans måtte lade livet på grund af slitage. Istedet har jeg købt mine nye favoritjeans fra Arket i en næsten identisk lyseblå vask, og er allerede godt igang med at slide på dem også, haha. 

Alt i alt beløber mine to septemberkøb sig til 1134kr, hvilket jeg synes er nødigt sluppet, når det tæller både bryllupsoutfit og nye jeans.

Hvad er der flyttet ind i din garderobe den seneste måned?

    Kommenter