Rejser & rejseguides

DE BEDSTE TIPS TIL PARIS

29. maj 2018

 

paris-guide

Næste fredag sætter vi kurs mod en forlænget weekend i Paris. Vi har ikke været der siden 2014, og jeg glæder mig helt enormt til at være tilbage. Jeg har været i Paris fire gange tidligere, så byen er ikke ny for mig, men da vi sidste gang var afsted uden at have de store anbefalinger med i bagagen, kunne jeg virkelig godt bruge nogle gode tips til byen. Og jeg håber, at I kan hjælpe. Hvor finder man fx den bedste morgenmad? Byens bedste croissant? Og boef boeuf bearnaise? Og hvilke fine butikker, må vi ikke gå glip af?

 

 • Reply
  Rikke
  29. maj 2018 at 17:20

  Morgenmad på SEASON, Paperboy, Café Mericourt eller HolyBelly.
  Til aftensmad (eller frokost) SKAL I simpelthen forbi én af Big Mamma Groups restauranter (jeg har selv kun prøvet Ober Mamma) for at prøve deres trøffelpasta!! – Deres pizza er også fantastisk, men kom i god tid, for der er ofte kø, og de tager ikke mod reservationer.
  Hvis I ønsker frokost på farten eller blot vil side i en park og nyde den, så kan jeg anbefale L’as du Falafel!

  Le Marais-området er generelt meget hipt både hvad angår kaffebarer, restauranter og shoppesteder, hvor du finder de klassiske som ZARA, Sephora, COS osv, men også meget lækkert fransk 🙂

  • Reply
   merimeri
   30. maj 2018 at 8:17

   Jeg kan da mærke på det hele, at vi skulle have forlænget turen til mere end bare 3 dage med alle de lækre anbefalinger. TUSIND tak Rikke, så sødt af dig at dele! Trøffelpasta lyder det til, at vi i hvert fald ikke må misse, og L’as du Falafel lyder dejlig afslappet.
   Onsdagsknus til dig ♥

 • Reply
  Julie
  29. maj 2018 at 21:37

  Morgenmad på Coutume! Helt fantastisk morgenmad, og virkelig skøn kaffe ☕️

  • Reply
   merimeri
   30. maj 2018 at 8:09

   Ej hvor ser det ud til at være et fint og hyggeligt spot. Der må vi klart hen forbi! Tak for tippet Julie ♥

 • Reply
  Mette
  30. maj 2018 at 8:24

  Hej Line
  Spisested vil jeg helt klart anbefale en lille lokal fransk spisested, der hedder Chen Janou

  • Reply
   merimeri
   31. maj 2018 at 6:40

   Hvor ser det bare hyggeligt og autentisk ud. Tusind tak for tip Mette – dejligt med anbefaling til en lidt mere gemt perle!

 • Reply
  Helena
  30. maj 2018 at 9:05

  Spis aftensmad på Le Relais de Entrecote en aften, simpelthen så god mad! Der er lang kø ud på gaden men lad det ikke skræmme jer, køen er hurtigt væk.

  Ellers kan jeg anbefale Trøffel pasta på Pink Mamma, pizza på Ober Mamma, Brunch på Season eller burger på Ralph’s Restaurant 🙂 Og Cheesecake på Hotel Costes eller Pavlova på L’Avenue!

  • Reply
   merimeri
   31. maj 2018 at 6:41

   Mmmm! Sidder og bliver helt sulten allerede. Tusind tak for de mange tip Helena, de bliver uden tvivl guld værd, og vores eneste problem bliver vist bare, at vi har for kort tid dernede 😉 Klem til dig

 • Reply
  venterpaavinblog
  30. maj 2018 at 12:31

  Jeg er lige hjemvendt og er så fortryllet – det bedste tip jeg fik er bogcafeen Shakespear og Co., hvis man er til en helt bestemt og fantastisk magisk stemning – ellers er Michelin restauranten Du Palais Royal fuldstændig fantastisk. En sejltur på Seinen og en tur i Disneyland var også hits her (: Får stablet et par indlæg på benene de næste dage, du kan tjekke, hvis det frister.

  – A

  • Reply
   merimeri
   31. maj 2018 at 6:45

   Hvor lyder det bare som en skøn tur du har haft! Jeg holder øje på bloggen, om der skulle nå at komme lidt flere tips op, inden vi tager afsted næste fredag. Knus til dig

 • Reply
  Nana
  30. maj 2018 at 17:01

  Åh så må du have en is fra berthillon. Køen er måske lang, men det er ventetiden værd! Især kombination af en kugle med solbæris og en med mørk chokolade er fantastisk!
  Ellers er lafayette ret fantastisk. De har simpelthen det smukkeste loft! Det lyder tosset, men det er virkelig en oplevelse at være derinde 🙂 rigtig god tur

Kommenter