Skønhed

TIP TIL DIN HJEMMESPA

27. maj 2018

Indlægget er udgivet i samarbejde med Stori.dk

333f481d-41d0-4dc0-b029-09ca0b53fae5II Duftlys fra meraki til 49kr II 

b930bebc-49d6-49cd-8cc3-e74a6ee75d10II meraki balsam, 149kr for 500ml II  

9132ccae-c02b-4019-9f35-d575698a9fdaII meraki body lotion på organisk solsikkeolie, 139kr for 300ml II

Hej venner, nyder I weekenden?

Det er et rigtig søndagshyggevejr over København i dag, og jeg må altså indrømme, at jeg lidt nyder, at solen ikke brager ned over os (selvom jeg selvfølgelig håber, at gråvejret kun bliver kortvarigt). Det er bare som om, det er lidt mere tilforladeligt med en søndag indendøre, når vejret ikke er godt, og det trænger jeg altså lidt til. En indendørsdag. En hyggesøndag i sløvt tempo og med selvforkælelse på agendaen. Så det gør jeg. Sætter dagen af til at hygge om mig selv og mit velvære. 

Jeg startede dagen med en tur i svømmehallen for at blive løsnet godt op i kroppen (elsker den hyggetrætte fornemmelse man får af at svømme), og godt opløst af tiden i vandet, var det oplagt, at fortsætte velværet med en hjemme søndagsspa. Det er sådan en hyggelig tradition, at gøre lidt ekstra ud af skønhedsrutinerne derhjemme. At tænde op for et duftlys, hente et glas iskoldt vand med citron, agurk eller mynte og finde noget stille musik på højtaleren til at sætte stemningen. Bitte små og nemme detaljer, som gør en verden til forskel.

Og så er der hudplejeprodukterne. De er også rimelige essentielle i den hjemmespa, og et af de brands, jeg især er glad for her, er danske meraki. Et brand, der byder på en lækre serier af kropspleje, hårpleje og livsstilsprodukter, som alle er udviklet i Danmark, med fokus på ærlige og gennemsigtige produkter uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer og med emballage der er fremstillet af 100% genanvendelige materialer. De grundtanker kan jeg godt støtte op om, og produkterne fra meraki er perfekte til en selvforkælelsesstund. Og sådan en skal man huske at prioritere for sig selv.

Glædelig søndag ♥

    Kommenter