Boligindretning Livet som mor

BABY’S CORNER

5. juni 2018

attachment-2-1

attachment-1-1

Juhuu, endelig begynder det kommende børneværelse at tage form efter at min kære far igår var inde og gøre sig behjælpelig med en boremaskine (og tommelfingre der er skruet bedre på end Mads’ og og mine). Og selvom der stadig er et stykke ved endnu med de sidste små detaljer, så kunne jeg altså ikke dy mig for at vise jer de første glimt af børnehjørnet. 

Vi er vildt priviligerede, at vi har et ret stort ekstraværelse at gøre godt med. Et ca 18kvm stort rum, som tidligere har huset vores kontor og garderobe, men som altså nu fremover skal være kombineret børneværelse og voksengarderobe. Derfor er det også lidt af et luksusproblem, at vi faktisk synes, det er lidt af en udfordring at gøre rummet hyggeligt og rart til baby. Med de ret basale behov, hun har de første mange måneder, er der bare ikke så mange møbler og ting at fylde ind i rummet, og vi griber det derfor an lidt hjørne for hjørne. Og første hjørne der nu er – næsten – på plads er hendes sovehjørne, hvor vi ved siden af har lavet en asymmetrisk reol med plads til fint nips. Det er blevet ret fint, synes vi, og lige som vi havde håbet på. 

Det næste vi gerne vil have købt ind til værelset er et stort blødt gulvtæppe i en neutral farve (fx støvet rosa som vi er ret vilde med efter at have set det børneværelse Trineswardrobe har indrettet til hendes datter), 1-2 plakater mere til over reolen, og så en blød og rar stol, som både kan fungere som amme- og puttestol.  Vi er lidt på bar bund med både tæppe og stol, så gode ideer er mere end velkomne i kommentarfeltet.

HER ER TINGENE FRA:

SENGEHIMMEL LIEWOOD II SENGERAND LIEWOOD II TREMMESENG SEBRA II NATLAMPE KONGES SLØJD II BOGKASSER TRÆVAREFABRIKERNE II PLAKAT MICHELLE CARLSLUND II ÆSKER SØSTRENE GRENE II PUSLEUNDERLAG CAMCAM II PRIKKET DÅSE (sæt á 3 stk) FERM LIVING II

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  5. juni 2018 at 11:12

  Hvor er det fint, elsker farvevalget. Vi fandt også så meget bedårende legetøj i Paris, der næsten gav lyst til at få børn 😉

  – A

  • Reply
   merimeri
   6. juni 2018 at 12:19

   Åh er det rigtig? Mon du kan huske hvor henne? Jeg kunne nemlig ikke finde noget omkring legetøj i dine fine Paris dagbøger ♥

 • Reply
  Lullumut
  5. juni 2018 at 16:23

  Hvor er det blevet flot, Line. Jeg overvejer at lave samme nummer med trækasserne. Er først i gang med at indrette børneværelse nu nemlig. Lige pt. sover A inde ved os. Kommer til at savne at kigge på ham. Jeg vil anbefale en gyngestol. Den er god til at falde til ro i. Vi bruger den meget. Jeg ammer næsten altid i sofaen eller i sengen. Men skal have en blød stol til børneværelset.

  • Reply
   merimeri
   6. juni 2018 at 12:22

   Synes også det er endt med at være et rigtig fint og rart hjørne! Og trækasserne er sådan en nem måde at komme til en enkel reol på, så det kan jeg kun anbefale.
   Jeg har også overvejet en gyngestol, men synes der er lidt langt mellem de pæne udgaver. Hvilken en har du?

   • Reply
    Lullumut
    12. juni 2018 at 22:14

    Det er der også. Jeg har egentlig bare en helt enkelt hvid en fra genbrug. Den er knap så god at sidde i, men min søn er faldet i søvn i den hos mig en del gange <3 Overvejer lidt en mere lækker en. A la noget HAY.

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  6. juni 2018 at 14:24

  Den her lille perle er en lille børneparadis passage, besøgte den i 2015, så den røg ikke lige med på anbefalingerne den her gang, men vi måtte stikke næsen ind igen, da vi kom forbi (: Og ja, i Disneyland giver det sig selv :p

  Den store hedder:
  https://m-villageparis.joueclubdrive.fr/

  Her kan du se adresse/google view af de forskellige små shops der er samlet
  https://www.google.dk/search?q=toy+store+paris&rlz=1CDGOYI_enDK794DK794&oq=toy+store+par&aqs=chrome.1.69i57j0l3.4330j0j4&hl=da&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#istate=lrl:iv&rlimm=17222494713684190128

 • Reply
  Sukhi
  9. juni 2018 at 18:49

  Hold da op et lækkert børneværelse! Jeg elsker farvekombinationen I har brugt, det fungere virkelig godt. Hvis du mangler et dejligt blødt tæppe til værelset, kan du tage et kig på Sukhi’s hjemmeside. Vi har så mange forskellige slags tæpper fra Nepal, Tyrkiet, Marokko og Indien. Alle vores tæpper bliver lavet personligt til dig men du kan også vælge at personliggøre det endnu mere ved at kombinere, farver og form efter helt eget ønske. Vores tæpper er alle håndlavet og lavet i naturfarver. 🙂 Se dem alle her: http://www.sukhi.dk

  • Reply
   merimeri
   16. juni 2018 at 15:49

   Tak for den søde ros til vores kommende børneværelse ♥

 • Reply
  Bebs
  28. december 2018 at 14:02

  Ej hvor er det flot! Kan rigtig godt lide den rene, nordiske stil!

Kommenter