Det har jeg på

OOTD: SILKY WEDNESDAY

6. juni 2018

attachment-1-2

attachment-4NUE NOTES SILKEKJOLE II STRÅTASKE (købt i Marrakech, lignende her) II ZEBRA FLATS (købt i Marrakech – lignende her) II 

Hvor navlepiller-agtigt det end lyder, så har jeg faktisk glædet mig lidt til at vise jer min nye silkekjole fra Nué Notes i aktion, for det er sådan en kjole, som virkelig vinder, når den kommer på – sådan en, man med det samme føler sig tilpas i, og som man ikke har lyst til at tage af igen. Nuvel, jeg kunne måske godt lige have givet den en tur med strygejernet inden den blev foreviget her til bloggen, men det havde jeg altså ikke tålmodighed at vente på – og så er silke i øvrigt noget nær umuligt at stryge jo. 

Igår blev kjolen parret med flettaske og zebra flats, som begge er køb, jeg havde med hjem fra Marrakech. De er perfekte kompagnoner på en lun sommeraften, og jeg synes selv, de fungerede ret fint sammen med kjolen. Desværre kan jeg jo ikke linke til præcis samme sager, men jeg disse sebra mules fra Emily Salomons nye designsamarbejde med Flattered er et ret fint alternativ, ligesom denne stråtaske fra Zara heller ikke er noget dumt bud på en fin flettaske.

attachment-3-1

attachment-5

attachment-2-2

 

 • Reply
  Nanna
  6. juni 2018 at 9:04

  Line, jeg får seriøst lyst til at iføre mig alt det, du har på i øjeblikket, og jeg er ikke engang gravid længere 😉 Du er så fint gravid, både selve maven og din stil. Jeg nyder at følge dig her fra barselsland.
  Kh Nanna

  • Reply
   merimeri
   6. juni 2018 at 12:26

   Nanna for dælen, det er altså den ultimative ros at få som gravid – TAK! Onsdagsknus og en kærlig hilsen i retning af dig og barselsland ♥

Kommenter