Det har jeg på

OOTD: SARDINIA BLUES

23. august 2017
Processed with VSCO with f2 preset

img_3710

img_9901KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II TERNET KJOLE H&M II SANDALER H&M II SOLBRILLER CELINE II TASKE PROENZA SCHOULER II

Vi er tilbage på Vesterbro igen, og en ny arbejdsdag kalder lige om et øjeblik. Fra en yderlighed til en anden med andre ord, og med tanke på, at jeg for blot 24 timer siden vågnede op til vejrudsigt der meldte om 34 grader og så småt var klar til at hoppe i bikinien, føles det lidt fladt at vågne op til en grå dag, velvidende at sommerferien definitivt er slut for i år. Jeg er vist ramt af den gode klassiske ferieblues, og selvom jeg for det meste prøver at gøre mig umage med at kaste lidt tryllestøv over hverdagen, og selvom weekenden kun er tre dage forude, så ville jeg altså lige nu ønske, at jeg var tilbage i varmen. Tilbage blandt de pastelfarvede italienske huse, tilbage til solskin på næsen og de solkyssede skuldre, tibage til den korte afstand til strand, vand og gelato. 

86 dage til næste ferie ….. nedtælling, sæt igang!

    Kommenter