Det har jeg på

SENSOMMER, FAVORITPRINT OG TORSDAGSPLANER

25. august 2016

210816II SELECTED FEMME DRESS II YVONNE KONÈ HEELS II ZARA CLUTCH II 

Hvor fantastisk er det ikke lige med de seneste dages sensommervejr? Det gode vejr har en direkte indvirkning på mit humør og jeg bliver således helt ekstatisk glad, når sommeren fortryder dens tidlige deroute og beslutter sig for at vende tilbage for en stund. August er bare sjovere, når den kan forceres iført bare ben! Og yndlingsprintet kjole, som denne her fra Selected Femme må siges at være. Den er bare så nem lige at hive over hovedet og så synes jeg, printet og farvekombinationen er noget af det pæneste, ligesom pasformen er det. Sensommervejr og yndlingsprint er i den grad en favoritkombination.

Har I ellers nogle rare torsdagsplaner derude? Jeg nyder en sløv morgen, hvor jeg har sovet længe (på min målestok, andre ville korse sig over, hvor tidligt, jeg står op, haha), hygget med god morgenmad og nu finder tid til at færdiggøre dette indlæg, inden arbejdet kaldet. Torsdag er altid en overskuelig dag med weekenden lige rundt om hjørnet. Og i momondo-regi er torsdag desuden også den ugentlige kagedag, så man kan nærmest ikke sætte en finger på optimismen i dag 😉 Efter arbejde snupper jeg en hot yoga klasse, som jeg efterhånden er tilbage i en rimelig rytme med, og hver gang glæder mig afsindigt til at komme afsted til, inden jeg senere i aften skal mødes med en veninde til kaffe og aftensol. 

 • Reply
  Karina
  26. august 2016 at 22:13

  Den kjole er bare rigtig pæn til dig 😉

  • Reply
   merimeri
   30. august 2016 at 7:43

   Tak søde <3

Kommenter