Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 11

25. august 2017

ternet-blazerINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 TERNET BLAZER MANGO II 2 STRIPET BLUSE MADS NØRGAARD II 3 SLINGBACKS ARKET  II 4 STRIK WEEKDAY II 5 TERNET NEDERDEL MANGO II 6 KURVETASKE CHÊNE II 7 LOVE T-SHIRT LOVECHILD 1979 II 8 LEOPARD SNEAKERS CUSTOMMADE II

Ahhh, weekend! Det føles lidt forkælet, at have glædet sig til weekend ovenpå en kun tre dage lang arbejdsuge, men ikke desto mindre har jeg altså set frem til, at det skulle blive fredag eftermiddag og jeg kunne kalde weekenden for åben. Og det er heldigvis en rimelig stille og rolig weekend, jeg har foran mig. Om lidt kommer min veninde Charlotte over, og vi har planer om at gå med den nemme løsning og bestille takeaway, måske sammen med et godt glas vin eller en Lillet Vive, som er blevet en ny favoritdrink herhjemme, og så ellers bare hygge med tøsefilm, og hjemmeskønhedssalon med fodbad og neglelak. Og jeg kunne ikke forestille mig en bedre fredag aften.

Inden jeg når dertil, vil jeg dog lige nå at dele denne uges fredagsfristelser, som endnu engang bærer præg af, at efteråret nærmer sig med (lidt for) hastige skridt. Denne uge drømmer jeg især om tern, leopard og bløde strik, og jeg tæller allerede dagene til lønnen tikker ind, fordi jeg lige nu er gået lidt træt i halvdelen af min garderobe. Sådan får jeg det typisk ved overgangen mellem sæsoner, hvor jeg altid har følelsen af, at det hele rammer lidt skævt. Er jeg den eneste, der har det sådan? Heldigvis ved jeg godt, at det ofte handler om at mane lidt til besindighed, fordi min garderobe trods alt er så tilpas basis, at mange af delene kan friskes op ved blot at blive kombineret med noget nyt, og måske lidt mere trendbaseret. Som fx tern, som vist ikke er til at komme udenom denne sæson. Derfor overvejer jeg gevaldigt om jeg skal slå til på det den ternede blazer og ternede nederdel, begge fra Mango, som sagtens kunne fungere på tværs af de fleste ting i min garderobe. En anden smutvej til at friske garderoben op og gøre den klar til en ny sæson er med nye sko. Og jeg trænger! Sko er altid noget af det, jeg har sværest ved at finde, og jeg ender altid med at slide mine sko helt ned, hvilket selvfølgelig er et fint udgangspunkt. Det bliver dog også hurtigt lidt kedeligt altid at have de samme, godt brugte – og ofte sorte – sko på, som det er tilfældet her, så jeg lurer lige nu lidt på både de grønne slingbacks fra H&M’s nye søsterbrand Arket og de leopardprintede sneakers fra Custommade. Seje og pæne efterårssko begge to. 

Kurvetasken er måske nok en lidt mere sommerlig tilføjelse til garderoben, men jeg drømmer altså stadig om at erhverve mig en og har efterhånden brugt flere timer i jagten på den perfekte. Havde håbet at falde over en på Sardinien, men det var åbenbart ikke i høj kurs dernede, så jagten er fortsat herhjemme. Forleden faldt jeg over denne fra Chêne, og den er altså fin! Og så tænker jeg i øvrigt, at den stadig vil være fin sammen med efterårets mere nedtonende farver som mørkegrøn, sennepsgul og rød. 

    Kommenter