Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

22. august 2017

Jeg er så småt på vej hjem fra ferieland, og vi sidder lige nu i Berlin og venter på vores fly videre, og jeg kan ikke komme på et bedre tidsfordriv end at tjekke ind på bloggen her og dele nogle af mine favoritglimt fra den forgangne ferieuge. Ferien har nemlig været alt det, vi håbede på, og mit fotoalbum er fyldt godt op med rare billeder og minder om en uge, der har budt på masser af afslapning, lækker mad, mindst en gelato om dagen, godt vejr og de smukkeste strande. Især sidstnævnte er næsten årsag nok til at sætte Sardinien på sin rejse-bucket list, hvis øen ikke i forvejen står der. Aldrig før har jeg set så klart vand og næsten øde sandstrande med det fineste, bløde sand. Igår brugte vi hele dagen på en båd, hvor vi sejlede omkring den øgruppe, som omgiver Sardinien og jeg var fuldstændig betaget af, hvor smukt vand kan være. Den tur var nok feriens højdepunkt, og helt klart et must, hvis man tager til Sardinien.

img_3373II Den bedste mand, ven og rejsemakker. Med ham i ryggen føles det som, alting kan lade sig gøre II

img_3404II Vi ankom til Sardinien sidst på eftermiddagen sidste tirsdag, lige i tide til et aftendyp og de magiske aftenfarver og udsigten her fra hotellets restauranten. Hver aften håbede jeg at få et glimt af samme aftenhimmel, men den nåede aldrig helt op ved siden af, og var derfor lidt beæret over at vi var der lige dén aften, hvor himmel tog sådan imod os II

0aa1ec5d-0fb0-4cd5-a1d1-abf1b79070c4II Åh manner, vi har levet godt den sidste uge. Det italienske køkken er min absolutte favorit og jeg kan slet ikke forestille mig nogensinde for alvor at blive træt af sprøde pizze, cremet spaghetti og italiensk øl og vin. Nuvel, lige nu glæder jeg mig lidt til at komme hjem til en lidt mere grøn kost … men lur mig, om ikke jeg igen om et par dage drømmer om at sætte tænderne i sagerne fra billedet her II

87455f5b-a6eb-4948-9cee-8d65da4393baII Farverne, vandet, den italienske livsnydelse – det hele er fanget i billedet her. August er italiernes feriehøjsæson og vi oplevede næsten ingen turister andre end italierne selv, og det har altså været lidt rart at være på ferie med de lokale fremfor en masse skandinavere II

c6996995-30a4-4ac2-bb2a-c554cdfd3c92II Min nye koboltblå bikini fra asos, solcreme, en nervepirrende krimi, solbriller og et strandnet. De eneste nødvendigheder til en dag i solen II

img_3494II Vi havde lejet bil på ferien, og selvom størstedelen af tiden blev brugt i kort afstand til vandet, så kom vi heldigvis også lidt rundt omkring på øen. En af dagene kom vi tilfældigt igennem en lille bjergby, Dorgali, hvor der fra alle tagene hang de her flagranker. Så fint, og det mindede mig om, hvor meget pænt der kan vente, hvis vi man husker at kigge op – noget mange af os nok ellers ikke er så gode til, fordi vi enten er fortravlede med at komme frem til, hvor vi end skal hen, eller går med hovedet begravet i vores smartphones II

img_3621II Udsigten fra sejlturen igår. Tror jeg vil lade billedet tale for sig selv … II

5ac22d7b-1f85-4f46-99f7-6d53a91c0edaII Et glad søndagsbarn ved poolen på feriens sidste hotel. Kirsebær badedragten fra asos har også været et stort hit på ferien, og jeg er helt ærgerlig over, at sæsonen for badetøj herhjemme måske allerede er forbi … lad os lige håbe på en lun sensommer, og ellers bliver den helt sikkert pakket med i kufferten til næste ferieeventyr venter II

    Kommenter