Hverdagsliv

KALENDERKIG #38

14. september 2020

Snart er første uge tilbage på hjemmekontoret gået, og denne gang gør jeg mig umage. Umage med ikke at lade arbejdsdagen flyde ude, umage med at holde en ordentlig frokostpause og ikke bare en hurtig rugbrødsmad der indtages, mens hænderne stadig flyver henover tasturet, umage med at væk fra skærmen og få noget luft til hoved og ben i løbet af arbejdsdagen, og umage med at huske at praktiske gøremål herhjemme ikke skal forstyrre arbejdet. Og det er virkelig rart at være bevidst om, hvor jeg kan gøre en forskel for at holde humøret oppe i forhold til sidste gang. Det går godt indtil videre, og det hjælper så klart også at vide, at det for denne gang forhåbentlig bare er for en stærkt tidsafgrænset periode, hvis altså smittetallene snart begynder at gå den rigtige vej igen.

Derfor det med højt humør og overskud at jeg går ind til denne nye uge, og jeg glæder mig på de gode ting, der fører med sig.

Ugens kalenderkig kommer her.

UGE 37

MANDAG

Mit mandagsoverskud hænger måske også lidt sammen med, at jeg i dag havde tid til min månedlige massage. Hvilken måde at starte både dagen og en ny uge på. Derfra synes det ingen sag at vende snuden hjem mod hjemmekontoret og kaste mig over dagens opgaver. Dagen er fløjet afsted, og inden længe vil jeg hente en stykke overskuds-fødselsdagskage fra køleskabet til at forsøde den sidste rest af arbejdsdagen med, inden Mads og Nola kommer hjem og har klaret dagens indkøb, så vi derfra bare skal hygge.

I aften har jeg lidt blogarbejde at se til, og ellers vil jeg bare nyde en aften uden planer ovenpå tre dage med fødselsdagsgæster i weekenden.

TIRSDAG

Starter jeg dagen med en hurtig morgenmadsaftale med en veninde på Absalon, inden vi hver især sætter kurs mod hjemmekontoret. For mit vedkommende er det hente-dag, så jeg pakker computeren sammen allerede kl 15 for at hygge med Nola om eftermiddagen.

Til gengæld kommer jeg så ikke udenom at skulle bruge aftenen på at indhente det sidste arbejde, men forhåbentlig det bare er en effektiv times arbejde, inden jeg kan holde helt fri.

ONSDAG

Har jeg endnu en komprimeret arbejdsdag, fordi jeg om eftermiddagen skal til min vanvittig seje venindes PhD forsvar på Panum. De nye corona-restriktioner gør, at vi desværre ikke må blive og fejre hende i flok efter forsvaret, så derefter bliver det bare et hurtigt tillykke med hendes nye titel, inden jeg suser hjem til en aften sammen med Mads og Nola.

TORSDAG

En fuld dag til at arbejde igennem, inden weekenden sætter ind i morgen. Til Instagram har jeg desuden deadline på et samarbejde i dag, så det skal også lige flettes ind i løbet af dagen, og jeg håber at nå det hele i tide til at kunne holde aftenen computerfri. Det føles ekstra tiltrængt at gøre, når man arbejder hjemmefra.

FREDAG

Har jeg taget en halv fridag, som skal bruges på en god morgenmadsdate med Mads, der også har taget en halv fridag. Denne dag skulle jo have været starten på vores bryllupsweekend, og det kommer uden tvivl til at rumstere i tankerne henover weekenden. Derfor har vi besluttet at omfavne det, og gøre et stort nummer ud af weekenden, selvom det altså ikke bliver med bimlende kirkeklokker og kærlighedsfest.

LØRDAG + SØNDAG

Lørdag afleverer vi Nola til farmor og farfar i løbet af formiddag, og så kan vores kærlighedsweekend ellers for alvor gå igang. Lige nu er vores hedeste drøm en uforstyrret stund i træningscentret og en frokost uden hensyn til Nolas spisepræferencer, inden vi om eftermiddagen tjekker ind på Hotel Coco, hvor vi har beholdt vores reservation, der ellers var tiltænkt bryllupsnatten. Jeg pønser på en eftermiddagslur i de bløde hoteldyner og et langt bad. Det synes som en passende optakt til aftenen, hvor vi har inviteret vores nærmeste venner til først drinks på Bar Next Door efterfulgt af middag på Oysters & Grill. En fejring af kærligheden omkring os!

Når der ikke er plads til mere mad eller drinks, glæder jeg mig til at gå omkuld i sengen på Coco.

Søndag vil vi finde et sted at spise en lækker morgenmad, inden vi henter Nola hjem fra farmor og farfar, og resten af dagen bare skal gå med søndagshygge og lidt ekstra kys og kram.

    Kommenter