Hverdagsliv

DRØMME OG HÅB FOR 2019

1. januar 2019

Rigtig glædelig 2019 ♥

Hvor jeg håber, at I er landet flot og godt i det nye år. Og uden alt for mange tømmermænd- og hvis I har, så om ikke andet at de vidner om en aften af de rigtig sjove. Tømmermænd har jeg ingen af, selvom det føles lidt sådan med de få timers sammenhængende søvn, vi nåede at få, før Nola meldte at dagen var startet. Ingen grund til at ligge der og snue, når der er et helt nyt år, man kan komme op og besigtige. Så det gjorde vi. Trillede årets første tur med barnevognen, mens Vesterbro stadig lå øde hen, med undtagelse af de andre morgensjæle der var ude at lufte babyer eller hunde. Det er der nu også noget hyggeligt over; det der indforståede nik mellem forbundsfæller.

Selvom denne dag jo i bund og grund er som så mange andre, så bliver jeg alligevel lidt nostalgisk, når man står her på dørtrinet til et helt nyt år, spændt på alt det, der venter, og taknemmelig for alt det, der har været. Og der har været mange ting at være taknemmelig over i 2018, fra skønne ferier til både Marrakech, Amsterdam, Paris og Portugal, mit onlineunivers, der stadig vokser og vokser, et job, jeg holder af, og en hulens masse mennesker, der vil mig det godt. Størst af alt er dog kærligheden. Kærligheden mellem Mads og jeg som i år har givet os den vildeste gave af dem alle, vores Nola. Alt det og mere til er jeg så uendeligt taknemmelig for, at det af og til kan være helt svært at rumme. Mit skriv i dag skal dog handle om alt det, der venter. Om drømmene og håbene for 2019. Mine nytårsønsker om man vil. Det klinger på en eller anden måde bedre end forsæt.

I 2019 DRØMMER JEG OM AT …

 • Blive bedre til at prioritere og disponere min tid. Alt for ofte ender jeg med at halse efter at nå ting en masse ting, som ikke nødvendigvis er de vigtigste for mig at nå, fordi jeg ikke er god nok til at have for øje, hvad der er need to do og hvad der er nice to do. Det skal jeg øve mig på i året, der venter.
 • Komme tilbage i en arbejdskonstellation, når min barsel slutter til juli, der gør det muligt, at Nola ikke skal have alt for lange dage i institution hver dag.
 • Blive bedre til at rose mig selv og mine bedrifter fremfor alt for ofte istedet at slå ned på det, der ikke lykkedes. Selvkærligheden skal få lov at flyde lidt mere frit i 2019.
 • Lave mere dybdegående indhold, som tjener en funktion eller større formål; fx guides og personlige og ærlige beretninger om livet som mor. Måske ovenikøbet skrue lidt ned for kvantiteten af blog posts for istedet at gøre plads til endnu mere kvalitet.
 • Nå 10.000 følgere på Instagram og få længe ønsket Swipe up-funktion og dermed mulighed for at bygge bedre bro mellem universet herinde og på IG.
 • Lave en vokseninvestering og få en ny større, seng med bedre plads til to fuldvoksne mennesker, og et lille ikke helt så fuldvoksent menneske .. Zzzzz.
 • Blive helt tilfreds med vores køkken. Det kræver en ny bordplade. Vi har snakket om den længe, men i 2019 skal det være.
 • Tage på en lang sommerferie med min lille familie. Ikke noget fjern og eksotisk, men en ferie med fokus på nærvær og ro. Om det så bliver i et sommerhus ved vesterhavet eller et hus i Toscana gør mig ikke så meget, så længe vi er sammen. Og kan køre dertil. Vores leasede bil har indtil videre kun kørt 2000 kilometer på et lille halvt år, så den vil have godt af at komme ud på tur.

 • Reply
  Julie Koch
  1. januar 2019 at 15:30

  Fine ønsker og drømme ❤️

  Godt nytår til dig og dine!

  • Reply
   merimeri
   3. januar 2019 at 21:23

   Også til dig søde Julie! Håber du og familien havde den dejligste start på det nye år. Klem

 • Reply
  Cecilie
  1. januar 2019 at 15:49

  Hvor er de fine champagneglas købt henne?

 • Reply
  Venterpaavinblog
  2. januar 2019 at 12:24

  At få mest ud af sin tid, er så essentielt – håber du finder vejen, selv er jeg faktisk rigtig glad for min disponering af energi, men sådan har det ikke altid været (:

  – A

  • Reply
   merimeri
   3. januar 2019 at 21:20

   Præcis! Nu gør du mig helt nysgerrig kære A – mon du har gjort noget særligt for at blive tilfreds med disponeringen af din energi? Klem

Kommenter