I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MINE 10 BEDSTE KØB I 2022

7. februar 2023
II 1 PEOPLE’S REBUPLIC OF CASHMERE CARDIGAN II 2 ARKET T-SHIRT II 3 H&M BLAZER II 4 ZARA JEANS II 5 NUE NOTES BUKSER II 6 SKALL STUDIO JAKKE II 7 PHANTA ENTERPRISE TASKE II 8 OSCALITO BLUSE II 9 TRINE KJÆR X MAGASIN KJOLE II 10 ACNE MUSUBI TASKE II

Jeg lykkedes med at holde årets første måned helt uden nyt garderobe forbrug, så da der således ikke er nogle garderobetilføjelser at berette om her, tænkte jeg i stedet at dykke ned i mine 10 bedste køb for 2022. For måske der også kan være lidt inspiration at hente heri til jer? 

Som I vil se er årets bedste køb nemlig en samling af primært tidløse styles, som de fleste nok kunne have stor glæde af i deres garderobe. Som den perfekte oversized sorte blazer, min langvarige klassiske favorit-t-shirt, der i min optik har det perfekte fit, og holder sig pæn vask efter vask. 

Toplisten tæller også den boxy cashmere cardigan fra People’s Republic of Cashmere. Den er lidt af en udskrivning, men jeg bruger den stort set hver dag, og således har den for længst tjent sig selv hjem. Det samme gælder den populære jakke fra Skall Studio, der blev revet væk i butikkerne i efteråret. Jeg var så heldig at få fat i en, og den veg ikke fra min side, inden den blev desværre blev for kold til vinteren. Glæder mig allerede til det mildere vejr, så jeg igen kan finde den frem fra gemmerne. 

Derudover et par mom-jeans i den helt rigtige forvaskede sorte farve. Jeg købte dem til 59kr som et udsalgsfund i januar sidste år, og hold fast hvor har jeg har været glad for dem. I kategorien underdele har jeg også gjort mig et virkelig godt køb i form af de klassiske vide bukser i meleret mørkebrun uld fra Nué Notes. Som en inkarneret jeans-pige var de lidt et sats, men jeg vil så gerne udvide mit reportoire af bukser, og disse har altså virkelig vist sig som et godt og meget brugbart køb.

2022 bød også på to nye tasker. Henholdsvis min lille flettede taske fra Phanta og skuldertasken fra Acne. Begge dele har gjort et mægtigt indtog i min garderobe og er i brugt på skift stort set alle dage.  

I ved, at gode, tidløse basisstyles i en ordentlig kvalitet står mit hjerte nært, og på det punkt rammer blusen fra Oscalito i uld- og silkerib plet. Den har jeg på et par gange om ugen, og glæder mig hver gang over hvor alsidig den er. Til bukser, nederdele, under kjoler.

Mit sidste topliste køb i 2022 falder lidt uden for temaet med tidløse, enkle køb. Den hvide slå-om-kjole med farverige broderier fra sommerens samarbejde mellem Trine Kjær og Magasin er nok ikke en garderobeklassiker i ordets bogstaveligste forstand, men den kan bare et eller andet virkelig fint og sådan lidt en wow-effekt, og jeg føler mig altid så smart, når jeg har den på. Og det har været ofte i 2022, og forhåbentlig også i år. Den var på for første gang i år den anden dag, og jeg blev mindet om, at nogle gange er en stor brusende hvid kjole præcis hvad man har brug for på en grå februardag.

Det var årets 10 bedste køb. Har du et garderobekøb fra sidste år, der har vist sig at være særligt godt?

  • Reply
    Julie
    15. april 2023 at 20:11

    Hej Line!
    Er du mon stødt på et fedt alternativ til jakken? Leder og leder, men synes ikke helt jeg finder noget det matcher..

Kommenter