Det har jeg på

WHAT I WEAR // SUNDAY CHECKS

22. december 2015

checked-shirt-outfitII SUIT COAT II MONKI CHECKED SHIRT II TOPSHOP JEANS II ZARA TASSEL LOAFERS II EBAY FRINGE BAG II

Det er lidt sjovt med sæsonfavoritter. Sidste efterår og vinter var skjorten her nok mit ultimativt mest brugte stykke tøj i garderoben. Efter sommergarderoben er blevet pakket væk, har jeg dog ikke rigtig haft den i brug, hvilket er lidt skørt, når nu jeg var så glad for den sidste år.

Derfor “tvang” jeg mig selv i den i weekenden, og heldigvis føltes den lige så blød, rar og veltilpas som sidste år, så mon ikke min ternede skjorteglæde får lov at opblomstre lidt igen.

Er I mon gået på juleferie derude? Jeg har taget fri fra arbejde i morgen, så for mit vedkommende er der dømt juleferie, når jeg i eftermiddag pakker computeren sammen og sætter mig i et tog med kurs mod Næstved. December har været så travl med at finde mig til rette i min nye voksentilværelse som færdiguddannet med fuldtidsjob, så juleglæden har ladet vente lidt på sig. Heldigvis plejer den at indfinde sig i det sekund, jeg træder ind ad døren hos mine forældre, hvor min første opgave altid er at pynte juletræ sammen med min mor. Traditioner er altså ikke helt tossede.

 • Reply
  Ida
  22. december 2015 at 9:32

  Jeg kender godt det med at man kan være rigtig glad for noget det ene år og året efter er der kommet andre favoritter til 🙂
  Jeg gik på juleferie igår, men der mangler lidt julestemning, men mon ikke at den kommer? 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2015 at 17:13

   Det skyldes nok også til dels vores lidt hyppige udskiftning i garderoben 😉 Lad os satse på, at julestemningen inden længe tager over søde Ida. Håber i hvert fald, at du får en fantastisk jul med dine kære <3

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  22. december 2015 at 11:33

  Pææænt! Jeg er især vild med sko og frakke!
  Jeg gik på juleferie i fredags, så roen har sænket sig herhjemme.

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2015 at 17:07

   Hvor lyder det skønt med en dejlig lang juleferie Camilla. Håber, du får en fantastisk jul!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  23. december 2015 at 11:53

  Virkelig pænt outfit. Er så vild med din jakke 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   23. december 2015 at 17:05

   Hehe ja den jakke har altså lidt af en fanskare her på bloggen 😉 Men jeg er også vældig glad for den, og nyder virkelig, at det stadig ikke er for koldt til uldfrakkerne.

Kommenter