Det har jeg på

WHAT I WEAR // MØNSTERMIX

24. august 2015

outfit-calvin-klein-logo-teeII CALVIN KLEIN TEE II ZARA SKIRT II ASOS SANDALS II PROENZA SCHOULER BAG II

Jeg så sådan her ud i lørdags, hvor jeg snød mig til et specialebreak – og en uforskammet god is i solen på Frederiksberg Alle. Vi er nu officielt gået ind i sidste uge med specialet. Det føles fuldstændigt fantastisk (og en lille, bitte smule angstprovokerende), og hvis alt går vel, så afleverer vi på fredag. Tør godt love, at jeg i så fald får verdens bedste weekend!

T-shirten her er egentlig blevet noget forsømt den seneste tid, men der har været et eller andet i pasformen, jeg ikke helt kunne forliges med. Den har dog fået et revival den sidste uge, hvor den er blevet brugt flittigt og jeg synes, den fungerer ret fint til den printede nederdel for at blande mønstrene lidt.

Håber I har haft en dejlig weekend?

 • Reply
  Kristine
  24. august 2015 at 10:14

  Sikke et fint outfit! Og smuk nederdel :heart_eyes: Er den mon ny/gammel?
  Kh. Kristine.

  • Reply
   infashionwebelieve
   24. august 2015 at 21:55

   Hej Kristine, den er desværre af ældre dato. Mener den er fra sidste eller forrige sommer, så den bliver nok svær at støve op 🙁 Kh.

   • Reply
    Kristine
    25. august 2015 at 6:55

    Øv! Men tak for svar i hvert fald :kissing_heart:

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  24. august 2015 at 20:06

  Er vild med dit outfit – så skøn en nederdel 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   24. august 2015 at 21:55

   Det er også en favorit, jeg nok aldrig skiller mig af med 😉

Kommenter