Det har jeg på

WHAT I WEAR // GANNI JAPANESE FLOWER DRESS

27. november 2015

ganni-flower-dress
II GANNI FLOWER DRESS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II OTHER STORIES FLATS II 

Så blev det fredag og jeg er mere end klar til weekend. Denne uge har været ret hektisk med aftaler alle aftener efter arbejde – gode og rare aftaler alle med mennesker jeg rigtig godt kan li’. Jeg skrev jo også i sidste uge om, hvordan jeg gik til kamp mod hverdagstrivialiteten, og denne har der absolut ikke være tid til i denne uge. Til gengæld må jeg også indrømme, at jeg også savner lidt at have en friaften uden planer, så en balance er i virkeligheden nok det bedste match til mig. Jeg har julefrokost i aften, frokost med en veninde i morgen efterfulgt af 3×30 års fødselsdag i morgen aften – derefter glæder jeg mig til at have en søndag helt uden planer. 

Hvad skal I lave i weekenden?

P.S, hvis vi lige skal tale bare en smule om tøjet (man er vel blogger), så er jeg så afsindigt glad for denne kjole, at jeg er bange for, at jeg ender med at slide den op inden jul, haha. Har den i brug i hvert fald et par gange om ugen, høster komplimenter til den hver gang og bliver for hver gang 10% mere begejstret for kjolen. Absolut et af de bedste køb jeg længe har gjort mig!

 • Reply
  Cecilie
  27. november 2015 at 9:24

  Så fin, altså! :blush: Kjolen passer jo perfekt til dit hår – den må på til julefrokosten i aften.

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. november 2015 at 15:29

   Oplagt julefrokostkjole ja. Måske du lige reddede mig fra tøjkrisen om et par timer 😉

 • Reply
  Ida
  27. november 2015 at 9:39

  Hvor er den kjole bare flot!! Fan og hammer misundelig 🙂
  Jeg skal også til julefrokost i aften men kunne nu også godt bruge en aften foran fjernsynet.

  • Reply
   infashionwebelieve
   27. november 2015 at 15:30

   Haha er glad for jeg ikke er den eneste der er lidt mormor i dag og aller helst ville have en aften på sofaen 😉
   Til gengæld har du en lækker, ny kjole at tage på 😉

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  27. november 2015 at 16:43

  Hvor er den bare flot på dig! 🙂
  Jeg skal også til julefrokost i aften, så jeg har ikke de store planer i morgen, da jeg regner med at have tømmermænd 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   28. november 2015 at 10:42

   Tak Camilla. Dét lyder som en fornuftig prioritering af din lørdag 😉 Mine tømmermænd er heldigvis begrænsede i dag, så jeg gemmer dem til i morgen istedet, hehe.

 • Reply
  Kirstine
  27. november 2015 at 16:50

  Hvor er den pæn den kjole!

  • Reply
   infashionwebelieve
   28. november 2015 at 10:41

   SÅ pæn! Mit konservative jeg ville ønske, den også fandtes i sort 😉

 • Reply
  StyleStories
  27. november 2015 at 23:28

  Den er simpelthen også så flot den kjole, har både skjorten og kjolen på min ønskeliste! 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   28. november 2015 at 10:39

   Dét kan jeg godt forstå. Dem vil du også blive glad for!

Kommenter