Hverdagsliv

GØR HVER DAG MINDRE HVERDAG

19. november 2015

17112015

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Som nyslået voksen med fuldtidsjob, pensionsopsparing, andelsbolig og fællesøkonomi, så skal jeg da lige love for, at hverdagen har ændret karakter. Den er pludselig ikke så spontan længere, og dagene glider nemt sammen i et miks af arbejde, træning, indkøb, tøjvask, madlavning og oprydning. Sådan er jeg garanteret ikke den eneste, der har det?

Jeg har dog planer om at udfordre hverdagstrivialiteten lidt. Når nu hverdagene er dem vi har flest af, så synes jeg nemlig det er værd at bruge dem fornuftigt. Normalt har jeg travlt med at proppe mine weekender med sjove aftaler og gøremål, men hvorfor egentlig gemme dem til weekenden? Weekender i sig selv er jo ofte sjovere og hyggeligere end hverdagen og derfor er det værd at kaste lidt glimmer over en ganske almindelige mandag morgen eller en onsdag aften fremfor altid at gemme de sjove planer til weekenden.

Og det behøver ikke være svært at gøre hver dag mindre hverdag. Mandage kan du fx snyde til at føles som fredage, hvis du booker tid til noget selvforkælelse efter skole eller arbejde. En ansigtbehandling, en manicure eller måske en massage? Morgenmadsaftalen med din kæreste eller veninde kan du sagtens tage tirsdag morgen frem for søndag. Og jeg lover dig, at det bliver nemmere at stå tidligt op, hvis du har udsigt til godt selskab og kalorier i brødform på en helt almindelig tirsdag. Og hvad med at tage til koncert eller på museum en onsdag? Udsigten til weekend føles i den grad mere overskuelig, hvis man har sjove planer midt i ugen. Også når det kommer til fx storbyferier, er det oplagt at tage afsted i hverdagen. Det er både markant billigere end at rejse i weekenden og du kan komme hjem lige i tide til at holde weekend. Ikke nogen helt dum kombination.

Det bedste af det hele er, at det ikke behøver være dyrt at gøre hverdagen sjovere. Det har dealsitet Bownty sørget for. Bownty samler nemlig alle de bedste dealsites på ét sted, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de mange gode tilbud din by rummer på. Jeg har brugt det et utal af gange, både til at opdage nye restauranter, frisørbesøg, storbyferier og selvforkælelse, og jeg er tosset med, hvordan det giver mig mulighed for at gøre nogle sjove ting i hverdagen både oftere og billigere.

Kig med i videon her, og få mere inspiration til, hvordan du kan gøre hver dag mindre hverdag.

 • Reply
  Ida
  19. november 2015 at 15:02

  Rigtig godt og vigtigt indlæg søde Line.
  Jeg burde selv blive bedre til at proppe noget mere ind i hverdagen. Og sådan en omgang selvforkælelse lyder jo slet ikke tosset 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. november 2015 at 19:43

   Er glad for, du synes om indlægget. Det er så vigtigt at få det bedste ud af hverdagen, fremfor altid at gå og længes efter weekend. Dét vil jeg i hvert fald gerne være endnu bedre til!

Kommenter