Hverdagsliv

GOING GREEN

11. november 2014
Happy tuesday ladies. Går I en god dag i møde? Udover job idag, så har The Body Shop inviteret på juleevent i aften, og dét glæder jeg mig gevaldigt til. Var også med sidste år, og det var simpelthen sådan et fint arrangement, hvor jeg lærte en masse om Body Shops bæredygtige produkter (hvilket jeg var ret overrasket over at finde ud af). Outfittet her ville være perfekt til sådan en dag, omend jeg nok ville droppe kasketten, og skifte vinterstøvlerne ud med mine spidse støvler istedet. Er blevet ret vild med den mørkegrønne farve, og drømmer om, at føje ét eller andet i den farve til garderoben. Måske en strik á la denne?
XX
Happy tuesday ladies. Do you have good plans for the day? Besides work, I’m going to a christmas event at The Body Shop tonight, which I’m really looking forward to. This outfit would be perfect for the occasion, even though I probably would skip the cap, and add my pointy boots instead of the moon boots.
 • Reply
  Ida
  11. november 2014 at 16:19

  I ville så gerne med i aften, men var for sent ude 🙁

 • Reply
  Trine Brix
  11. november 2014 at 21:42

  Elsker bukserne!!

 • Reply
  Anonym
  13. november 2014 at 12:57

  I love the shoes, where are they from? It's so awesome!

 • Reply
  Line
  13. november 2014 at 15:50

  They're from Isabel Marant 🙂

 • Reply
  Line
  13. november 2014 at 15:50

  Også mig!!

 • Reply
  Line
  13. november 2014 at 15:51

  Jeg endte med at sidde med en sen deadline på job, så jeg kom heller ikke afsted. Super ærgerligt, for det så virkelig hyggeligt ud!

Kommenter