Skønhed

EMBRYOLISSE I PRAKTISK REJSESTØRRELSE

17. november 2015

embryolisse-travel-duo-kitREKLAME II PRODUKTERNE ER MODTAGET TIL TEST OG ANMELDELSE AF BILLIGVOKS.DK

Hvis der er ting, jeg elsker, så er det multifunktionelle produkter. Det huer både min indre praktiker og den del af mig, som har det bedst med rene linjer, og derfor foretrækker at omgive sig med så få ting som muligt. Derfor var det også et glædeligt tilbud, da jeg for nogle uger siden fik muligheden for at teste Embryolisses nye rejsekit, Travel Duo Kit, som består af en Lotion Micellaire (100 ml.) og Lait-Crème Concentré (30 ml.). Jeg har hørt så meget godt om flere af Embryolisses kult-produkter, uden at have fået dem prøvet. Altså før nu.

Lotion Micellaire fungerer både som makeupfjerner, ansigtsrens og skintonic. Den er mild og effektiv og fjerner både vandfast og ikke-vandfast mascara uden problemer. Den gør med andre ord det, jeg forventer en micellaire skal. Desværre er der parfume i, og lige dér er jeg altså lidt sart, og foretrækker til hver en tid renseprodukter uden. Det gør også, at den nok ikke bliver min nye hverdagsfavorit. Jeg ville dog ikke tøve med at pakke den med i toilettasken til weekendture, hvor størrelsen trods alt er helt ideel. Og jeg er ikke mere fanatisk, end at jeg godt kan overleve parfumeindholdet en sjælden gang imellem.

Lait-Crème Concentré er en alsidig creme der hjælper på lidt af hvert. Jeg har både brugt den som ansigtscreme og som håndcreme inden jeg går i seng om aftenen, og til begge formål har den vist sig yderst anvendelig. Den tilfører huden masser af fugt og virker dermed helende på tør hud, rifter, eksem og hudirritation, ligesom den er en god base under makeup. Konsistensen er ikke så fed, som jeg godt kan lide mine cremer på denne tid af året, men altså, den virker. Og det er vel sagtens det vigtigste. Derfor ville jeg ikke tøve med at købe denne igen.

Rejsesættet koster 199 kr. og kan købes her.

    Kommenter