Skønhed

NYE FAVORITTER FRA TROMBORG

16. februar 2016

P2060004P2060006

II TROMBORG BLUSH ‘VINTAGE’ II TROMBORG BLUSH DELUXE BRUSH II

For et par uger siden var jeg til en beauty session arrangeret at Tromborg, hvor jeg fik lov at prøve kræfter med en masse af Tromborgs produkter. Jeg gik, som I måske også kan huske herfra, efter det naturlige look, hjulpet godt på vej af blandt andet produkterne her, som efterfølgende er blevet føjet til makeup-skuffen og nu er daglige favoritter.

Blushen ser måske lidt mørk ud i farven, men den er helt perfekt til det såkaldte contouring – når man giver ansigtet form ved hjælp af skygger – og har således hjælpet mig på vej til noget der minder om markerede kindben. Og hvis man kan købe sig til dét for 170kr, så er pengene i min optik givet godt ud.

Den giver bedst effekt, hvis man suger kinderne ind, hvormed ens kindben bliver mest synlige, og derefter lægger man blushen fra ca midt under kindbenet og stryger baglæns mod øret. Og et voila, markerede kindben.

    Kommenter