Skønhed

LØRDAGSFORKÆLELSE OG PYNTESYG

11. marts 2017

img_1107

Jeg er næsten lige kommet hjem efter at have været ude og nyde det fantastiske vejr det meste af dagen. Idag føltes det for første gang sådan for alvor som forår, så selvom jeg er noget ramt efter byturen igår, og alt for få timers søvn, var vejret altså for godt til at ligge og have tømmermænd derhjemme. Istedet har jeg slentret rundt på det meste af Nørrebro; nydt solen på Dronning Louises Bro, hentet frokost fra Sliders, og sluttede af med en tur rundt på Assistens, hvor årets første is blev indtaget. Og sådan en treenighed forestiller jeg mig, er næsten en lige så effektiv kur mod tømmermænd, som Netflix i fosterstilling er det. Den friske luft og solens lunende stråler har i hvert fald hjulpet på hovedet, så nu er det kun trætheden, der stadig sidder tilbage i kroppen. Derfor glæder jeg mig også til en alene-hjemme-aften i aften, hvor jeg har planer om lege med nogle af alle de lækre ting, som denne måneds GOODIEBOX indeholder.

Jeg er nemlig så heldig, at jeg har fået lov at prøve GOODIEBOX konceptet af, hvilket min indre pudderdåse virkelig har glædet sig til. Selvom min skønhedsrutine er ret simpel, så synes jeg nemlig det er ret hyggeligt at prøve nye produkter og skønhedstendenser af. 

I denne måned indeholdt boxen en palette med de fineste øjenskygger i nedtonede jordfarver, en makeup-børste, diamantcreme, et hjemme-kit til sugaring og en ansigtsmaske. Og jeg glæder mig især til at prøve øjenskyggerne, diamantcremen og kittet til sugaring. Øjenskygge er en ting jeg godt gad blive bedre til at bruge – både til hverdag og en aften ude, og de nedtonede farver i paletten fra Sleek Makeup tænker jeg, er et godt sted at starte. Diamantcremen, der fungerer som en highlighter, er jeg også ret spændt på. Jeg synes nemlig, det er ret fint med en highlighter øverst på kindbenene og i øjenkrogen, og Diamond Cream fra Emite kan bruges i hele ansigtet, så det må jeg have prøvet mig lidt frem med. Lørdagsforkælelse når det er bedst! 

Hvis I er nysgerrige på nogle af produkterne og vil høre mere om dem samt min dom, så må I endelig skrive. I aften vil jeg forsøge mig med en simpel hverdagsmakeup med udgangspunkt i øjenskyggen og diamantcremen, og hvis resultatet bliver godt, så tænker jeg at dele det på instagram, så der kan I jo kigge forbi senere. 

img_1109

    Kommenter