Rejser & rejseguides

WEEKEND I ROM: TIPS TIL RESTAURANTER

12. marts 2017

guilde-til-romBilleder er fundet via Pinterest

Jeg har aldrig været i Rom, og det til trods for, at jeg elsker alt ved Italien (især deres køkken) og at nogle af mine bedste ferieminder er fra sommerferier rundt omkring i Italien. Derfor må jeg have Rom krydset af min rejse to-do, og på fredag sætter jeg derfor kurs mod en weekend fyldt med gelato, pasta og spritz. Og nåh ja, 19 grader og sol. Behøver jeg sige, at jeg glæder mig?

Især de spiselige oplevelser er altid en ret vigtig del for mig, når jeg rejser, så udover at gå opdagelse i de fine historiske gader og bygninger i Rom, kommer jeg helt sikkert også til at bruge ret meget tid på forhåbentlig at spise god mad. Derfor kunne jeg også godt bruge lidt tips til, de bedste restauranter (ikke for turistede), cafeer og gelato. Måske nogle af jer har nogle Rom-favoritter, som I deler ud af?

Vi har booket et fint lille hotel i Trastevere, og jeg forestiller mig, at vi især kommer til at bruge en del tid i området her, så hvis I har særlige anbefalinger til det kvarter, må I endelig også sende dem min vej.

Kommenter