Rejser & rejseguides

PERFECT GETAWAY

25. januar 2015

ystad-saltsjöbad

 Glimt fra vores tur til Ystad Saltsjöbad. To perfekte dage i de smukkeste omgivelser. Ystad Saltsjöbad er luksus for krop og sjæl og et par dage i badekåbe fra morgen til aften skal man altså ikke undervurdere effekten af. Jeg er normalt en kende rastløs, så havde lidt frygtet, at tiden ville føles lang, hvis jeg skulle få to hele dage til at gå med at døse hen i et spabad. Og det gjorde tiden. Føltes lang. Men på den gode måde, hvor hele verden for en stund gik i stå, og hvor man følte, man havde tid og overskud til bare at slappe af og nyde det. En følelse jeg godt kan savne i en travl hverdag, hvor dagene har det med at flyve forbi. Tempoet er lavt i Ystad og dine største bekymringer går på i hvilken rækkefølge du vil bruge spafaciliteterne og på hvilken af stedets to restauranter du skal spise på. Overkommeligt med andre ord.

De luksuriøse omgivelser koster også derefter, men jeg synes til gengæld, at man får virkelig meget for pengene. To overnatninger var ideelt, men mindre kan også gøre det. Man har nemlig adgang til spaområdet hele dagen både ved ankomst og afrejse, så selvom du har værelset fra kl. 15 til 11 næste dag, så kan man fx vælge at tage derop allerede om formiddagen og booke tid til en behandling eller prøve deres to timer lange Salt Creek Experience inden man tjekker ind på værelset kl. 15. Tilsvarende kan man dagen efter tjekke ud, for så at bruge resten af dagen i spaen. Dermed kan man få meget ud af blot en enkelt overnatning.

Og så er der maden, som absolut også er værd at fremhæve. Her får du virkelig god mad til prisen. Veltillavet med sæsonaktuelle råvarer. Morgenmaden (som er inkluderet) var prikken over i’et. En overdådig buffet med ALT hvad hjertet begærer. Særligt de amerikanske pandekager og hjemmelavede vafler var jeg svært tilfreds med 😉
Ystad Saltsjöbad får altså kun roser med på vejen og jeg kommer helt sikkert igen!

XX

Glimpse from our stay at Ystad Saltsjöbad. Two perfect days in the most amazing surroundings.

  • Reply
    Katrine Guldbæk
    28. januar 2015 at 21:25

    Åh, hvor ser det intet mindre end fantastisk ud! Sådan en tur kunne jeg godt bruge 😀

Kommenter