Det har jeg på

WHAT I WEAR // SUNDAY BLUES

15. februar 2016

140216

II SUITE WOOL COAT II MONKI DENIM SHIRT II TOPSHOP SKINNY JEANS II ZARA TASSEL LOAFERS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft min denimskjorte på, så i går skulle det være. Kombineret med sorte skinny jeans og tassel loafers var det nok det, man ville kalde et søndagssimpelt outfit, hvilket passede mig glimrende. Vi havde ikke de store planer for dagen, så udover et besøg på Nationalmuseet, hvor vi fik set udstillingen ‘De hvide busser’ (som i øvrigt kan anbefales – et historisk tilbageblik på den dansk-svenske redningsaktion af nordiske tilfangetagne under 2. verdenskrig skildret på en virkelig fin og nærværende måde), hyggede vi bare derhjemme. Vi så film, bagte fastelavnsboller (igen, haha) og jeg fik forberedt yderligere lidt arbejde til bloggen i den kommende uge.

Hvad har I brugt jeres weekend på?

 • Reply
  Vinny C.
  15. februar 2016 at 7:48

  Elsker outfittet. Simpelt og elegant 🙂
  Jeg brugte min weekend på at slappe af med kæresten 🙂

  • Reply
   merimeri
   19. februar 2016 at 7:22

   Sådan en afslappende weekend skal man virkelig heller ikke kimse ad. Det kan være nogle af de bedste 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  15. februar 2016 at 17:19

  Elsker kombinationen :-).
  Jeg har brugt min weekend på afslapning og en tur til Løkken med kæresten 🙂

  • Reply
   merimeri
   19. februar 2016 at 7:21

   Ej hvor lyder det skønt. Jeg er lidt misundelig på jer, der bor så tæt på Vesterhavet. Det må være fantastisk!

Kommenter