Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

29. april 2019

Vær hilset mandag! Håber I er kommet godt fra start, hvad end dagen byder på arbejde, studie, barsel eller noget helt andet. Solen er tilbage over København ovenpå en weekend, hvor den har glimret ved sit fravær. Og jeg kan altså ualmindeligt godt lide at starte en ny uge med solskin og blå himmel. Det giver lidt ekstra på overskudskontoen. Især på en morgen, hvor Nola bedyrede, at vi skulle op et stykke før klokken 6, og hvor Mads tog afsted på arbejde allerede klokken 7. Nu er hun heldigvis puttet til formiddagslur, og for nu lader jeg oprydning være oprydning og har istedet sat mig til rette med en kop varmt og min computer klar til en arbejdsstund her. I eftermiddag skal vi i svømmehallen med min veninde og hendes datter, og så bliver der forhåbentlig også tid til en stille stund på en bænk i solen. Og i aften. GAME OF THRONES! Uh, jeg er spændt på den kamp, som de foregående mange sæsoner har været en optakt til. Jeg har altså store forventninger til aftenens episode, og håber virkelig, at de bliver indfriet. 

Således har jeg udsigt til en ganske hæderlig mandag, og jeg håber, at ugen fortsætter på den måde. Der er i hvert fald gode planer i sigte, men det kommer jeg også lidt mere ind på, når jeg dykker ned i mine ønsker for maj på bloggen i morgen. For nu vender jeg lige blikket bagud og kigger tilbage på den forgangne uges rare stunder.

II Tænk hvis alle uger begyndte med en mandagsfridag. Og eftermiddagsvin i solen som selskab til de sidste side af virkelig god læsning II

II Som afslutning på en ualmindelig rar påskeferie, hentede vi sushi fra Letz Sushi, som jeg havde modtaget et gavekort til i en gave (reklame). Sindsygt lækkert. Og ovenikøbet med god samvittighed. Livet i verdenshavene er alvorligt under pres takket være klimaudfordringerne. Den kamp har Letz Sushi valgt at tage op, og de har derfor sat sig for udelukkende at servere bæredygtig fisk (og øko ris). Om få år vil man udelukkende servere dansk fanget fisk, og så er man i fuld gang med at elimenere al plastik i takeaway-emballagen. Det er god stil, og godt nyt for min sushi begejstring! 

II I mange år har jeg gået og set mig lidt sur på, at vi boede i en stuelejlighed. Indtil Nola kom, og jeg nu glæder mig over, at vi ikke skal forslæbe os op ad trapperne. Og så elsker jeg hvor stor glæde vi har af vores gård, som også er dejlig tæt på, når man bor i stuen. Glæder mig så meget til at kunne slippe Nola fri på et tæppe i gården II

II Smukkeste aftenstund på vores hjørne. April har virkelig gjort sig umage i år, og selvom jeg holder særligt meget af september, med den sprøde luft, knitrende blade og smukke farver, så kan en forårsmåned som april i den grad også noget II

II Min lille gavtyv. Altid i bevægelse og på vej et sted hen, og mængden af stillesiddende billeder af Nola er derfor forbavsende lille. Til gengæld er glimtet i øjet der altid, og det elsker jeg hende for II

II Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, hvad jeg synes om den leasing aftale, man har indgået med Kina for at kunne bringe pandaerne til København Zoo. Om en 15 års leasingaftale for et dyr, der typisk bliver 10-20 år gammelt, er galt eller genialt. Men nuttet det er den altså, især når den solidt placeret på sin bagdel går ombord i sin bambusmenu. Det er anden gang jeg ser pandaerne nu, og begge gange har det været midt i spisetid. Et dyr med en solid appetit. Det kan jeg godt spejle mig i, haha II

II Søndagsmorgenmad på Babbo-Ria. Endelig lykkedes det, og det var så afgjort ventetiden værd. Deres egg benedict … Vanvittig godt! Og deres snurre. Endnu bedre. Jeg kommer igen! II

 • Reply
  Louise
  29. april 2019 at 10:01

  Hej Line.
  Jeg bor også på Vesterbro i en stuelejlighed, og jeg elsker det! 🙂 Hele sommeren bruger jeg vores gård som var det vores private have.

  • Reply
   merimeri
   3. maj 2019 at 10:20

   Det er så skønt at have den mulighed, og pludselig føles ens lejlighed også meget større, når man sådan kan forlænge den med “private have” i gården 🙂

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  29. april 2019 at 11:55

  De egg benedict ser bare killer ud 😮

  – A

  • Reply
   merimeri
   3. maj 2019 at 10:18

   Det var de også! Er allerede igang med at planlægge næste besøg dernede, haha!

Kommenter