Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

19. juni 2017

Vi er lige kommet hjem fra en aftentur (læs: isudflugt) rundt i nabolaget og jeg er helt og aldeles vild med, at det klokken 21 stadig er både lyst og varmt nok til, at man ikke behøver at have lange ærmer på. Jeg kan mærke, at jeg slet ikke har lyst til, at dagene skal slutte, og jeg drømmer i mit stille sind om et fremtidigt arbejdsmarked, hvor arbejdsdagene i sommerhalvåret bliver kortet ned til fordel for lidt længere dage om vinteren. Det kunne da være smart hva’? Føles helt skørt, at skulle sidde indendøre på et kontor i 9 timer, mens sommeren blomstrer udenfor. Inden vi ser os om, er sommeren jo forbi igen. Nuvel, indtil jeg har mandat til at revolutionere arbejdsmarkedet, nøjes jeg istedet med at få så meget som mulig ud af de lyse sommeraftener. Og det lykkedes heldigvis rent fint i den forgangne uge.

img_9161II Vi har desværre ikke aftensol i vores gård, så den anden aften snød vi os til de sidste solstråler – og en forfriskende G&T – på en bænk på fortorvet på hjørnet af vores gade. Dét er altså sommerlykke! II

img_2236II Post Northside, var mandagen på kontoret lige en kende hårdere at komme igennem. Heldigvis kom min søde kollega mig til undsætning med leverance af byens bedste hindbærsnitte. Den får man i øvrigt hos Holm’s Bageri, hvis I skulle være i tvivl II

img_2253II Onsdag havde jeg et spændende møde på arbejdet, omkring et nyt projekt vi skal til at starte op, og vi sluttede dagen af med middag på  Lo-Jo’s Social, hvilket var en glædelig overraskelse. Konceptet er social dining, dvs. mad man deles om og kommer hinanden ved over. Og jeg elsker konceptet, og skal helt klart snart tilbage igen II

img_9105II En spontan tirsdagsdate med ham her <3 II

img_9117II Selvfølgelig blev min indre prinsesse ovenud begejstret, da jeg spottede, at Montana reolerne er kommet i den fineste lyserøde farve. Åh! Tror ikke jeg kan få overtalt Mads til flere lyserøde indslag i lejligheden lige foreløbig, men pæne er de i hvert fald II

img_9167II Weekenden blev afsluttet på bedst tænkelig vis: med en kold spritz i hånden, græs under tæerne og solskin på næsen II

 • Reply
  Kirstine
  20. juni 2017 at 17:32

  Det lyder til at have været en virkelig skøn uge! Så dejligt med godt vejr her for tiden 😍☀️

  • Reply
   merimeri
   22. juni 2017 at 10:07

   Det var afgjort også en af de bedre uger. Så skønt hvad det gode vejr gør ved både humør og overskud 🙂

Kommenter