Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 2

23. juni 2017

ternet-kjole-hmKAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II 1 T-SHIRT &OTHER STORIES II 2 KJOLE H&M II 3 FLETTASKE ETSY II 4 FRYNSE SANDALER &OTHER STORIES II 

I forlængelse af sidste uges indlæg med pæne webshop fristelser har jeg tænkt mig at gøre det til en lille fredagstradition at dele de ting, jeg lige nu er aller mest fristet af. Dem er der nemlig altid en god håndfuld af, og når man falder over pæne sager på nettet, så er det altså værd at dele. 

Lige nu er jeg fx svært lun på de røde frynsesandaler fra &Other Stories, og efter at have set Rockpaperdresses se vældig fin ud i dem, er jeg nået frem til, at jeg bliver nødt til at eje dem. Lige nu er de desværre udsolgt i de fleste størrelser, men jeg holder troligt øje hver dag, så mon ikke det lykkes på et tidspunkt. Krydser fingre!

Sandalerne gad jeg godt bruge sammen med den fineste ternede sommerkjole fra H&M, som jeg klikkede hjem den anden morgen, efter at den også endelig kom tilbage på lager i min størrelse. Jeg ville bruge den med en hvid t-shirt under til de dage, hvor vejret ikke helt er til bare skuldre, og så drømmer jeg om at bruge sommeren med en flettaske ved min side. Den ultimative sommertaske, og den ville være perfekt rejsekompagnon til alle sommerens rejseplaner: Bornholm, Stockholm og Sardinien.

    Kommenter