Hverdagsliv

FREDAGSPOST

30. august 2019

Jeg trænger så koloenormt meget til weekend. Ikke at jeg ikke føler det sådan op til hver weekend, men i dag føler jeg den ekstra meget. Ugen her har været strid, og jeg har været i et frygteligt humør. Alt det overskud, sidste uge var fuld af, har været forsvundet som dug for sol i denne, og har efterladt mig pirrelig og vrissen. Mads og jeg har haft aftaler forskudt af hinanden, og har således kun set hinanden tirsdag, hvilket nok har pustet lidt til mit manglende overskud. Og desværre også til det dårlige humør, jeg har budt Mads. Jeg har bestemt ikke været den bedste udgave af mig selv på hjemmefronten, og det overskud jeg har kunne mønstre, er blevet brugt på Nola, mens alt andet har flydt. Så ja, weekenden er tiltrængt. Og vi skal tanke op. På nærvær, afslapning, familietid, og, især vigtigt, kærestetid og tosomhed.

Egentlig har vi snakket om både sommerhuskig, et malerprojekt og vennebesøg i morgen, men lige nu har jeg mest af alt lyst til at udskyde det hele, og istedet bare have tid at være sammen uden noget på programmet. Så nu må vi se, hvordan dagen lander. Søndag skal vi til en familiefrokost, og jeg skal have forberedt indhold til bloggen. Og ind imellem der drømmer jeg om små åndehuller med en god bog (ja, jeg er stadig igang med Et lille liv, jeg nu læser i på 2. måned) og måske ovenikøbet i solen, som jeg ikke har set meget til i denne uge. Weekend, jeg er klar til dig, og jeg har store forventninger til, at du skal hjælpe mig tilbage i godt humør. Det plejer du at være god til!

Som sædvanlig har jeg også samlet en håndfuld tips til, hvad weekenden kan bruges på, hvis ikke du som mig overvejer at aflyse alle planer.

  • Gå ombord i Netflix serien Working moms. Jeg startede på den i går aftes, og endte med at sluge de første seks episoder, og ærgre mig lidt over, at jeg ikke har opdaget den noget før. Godt tv, perfekt til et træt mor-hoved, jeg siger det bare.
  • Er din lille ved at vokse ud af garderoben? Så giver H&M 20% på alt børnetøj til og med på søndag med på koden 9238. Jeg har netop klikket denne kjole, disse overalls i fløjl og det her sæt hjem.
  • I samme boldgade kan jeg også tippe om, at yndlings böf shop, der har de fineste sager til børn, holder lagersalg i deres showroom i dag fra 10-17. Adressen er Ny Carlsberg Vej 17.
  • Og hey, Mø spiller i Tivoli aften.
  •  Absalon bliver i morgen lørdag omdannet til et sandt planteparadis, når Plantemarkedet igen lægger vejen forbi. Det er fra 10-16 og foregår både indenfor og på Boulevarden ude foran.

    Kommenter