Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

24. juli 2017

Vi sidder på færgen på vej hjem efter fem herlige feriedage på Bornholm, og jeg tænker, at jeg vil bruge overfarten på at dele nogle af mine favoritglimt fra den seneste uge. Og med størstedelen af dagene brugt på det søde ferieliv, er der nok af rare øjeblikke at tage fra. Sådan nogle man kan leve højt på længe og som jeg kommer til at se tilbage på med glæde, når arbejdet igen kalder i morgen tidlig.

fullsizerender{ Tænk hvis man kunne starte hver dag sådan her; med udsigt til solen lavt hængende på himlet og et hurtigt dyp i havet }

img_2767{ Som en lille forsmag på ferielivet startede vi tirsdag morgen med lækker morgenmad i stuen og sæsonpremiere på Game of Thrones. Perfekt start på dagen inden arbejdet kaldte }

img_2773{ For mig starter ferien allerede, når kufferten pakkes? Er jeg den eneste, der har det sådan? Heldigvis går der ikke så lang tid, før jeg kan pakke igen. På fredag tager jeg nemlig til Stockholm for at besøge min veninde Cecilia }

img_2822{ Vi har været på Bornholm for at besøge mine forældre, der camperer lidt uden for Gudhjem. Og se lige et hyggeligt telt, vi fik arrangeret os i. Det var seriøst halvdelen af min feriebegejstring; at have lokket Mads med på en slags teltferie, selvom det her var i en lidt mere light variant. Næste år gør vi det fuldt ud, ikke Mads? 😉 }

img_2848{ Verdens bedste feriekompagnon. Campisterne ❤ }img_2857{ Vi har spist vildt godt på Bornholm, og især lækkerier fra havet. Fredag var det et besøg på Hummerhytten i Listed, hvor vi selvfølgelig fik hummer }

img_2919{ House goals! Jeg ønsker mig sådan et hus her, når jeg inden længe har fødselsdag }

img_2938{ En lille læsepause mens regnede trommede på (telt)taget og havet brusede i baggrunden. Det er altså følelsen af lykke }

    Kommenter