Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. december 2021
II Hjemmegjorte julesysler af den fingernemme slags. Fineste papirengle efter denne guide fra DBA II

Hvilken weekend det har været. Fyldt til randen med ting jeg trængte. Drinks med tidligere og savnede kollegaer, juleknas og hygge med min svigerfamilie lørdag, søndagssjov med Nolas børnehavevenner og deres søde forældre, juletræsjagt og gløgg ad libitum der imellem. Lutter gode sager, og således er jeg helt høj på weekend, som en ny uge nu er også. Dét er et godt udgangspunkt for rare mandagsvibrationer.

Evi er igang med en af hendes maratonlure, og jeg har i stedet brugt morgenen og formiddagen på at komme godt fra start med dagens dont. Vasketøj, vanlig oprydning, regnskab, lidt arbejde. Og nu sidder jeg her, stadig med en stille babyalarm og tid til mig selv. Så nu samler jeg op på ugen der gik med en stak glimt der gør mig glad. Må denne uge blive lige så fin som den forgangne – nye restriktioner og tårnhøje smittetal til trods.

II Familie ♥ II
II Elsker den magiske stemning, der hersker i Tivoli her i juletiden, og vi havde den bedste onsdags-fridag derinde, Mads, pigerne og jeg, i sidste uge. Der var næsten ingen mennesker, og således ikke kø til hverken forlystelser eller spisesteder, hvilket vi i den grad nød godt af, som vi hvinede og spiste os igennem den gamle have II
II Evi og hendes første æbleskive. En kærlighedshistorie! II
II Vores leverum. Lejlighedens hjerte. Der vi bruger aller mest tid sammen. Og lige nu stornyder jeg de julede gevandter, som vores alrum er klædt i. Længe leve december! II
II I lørdags fejrede vi otte måneder med vores Evi. Lille elskling der bringer os så mange grin hver dag! II
II Gløgg, julekalender, og sofa-nus med Nola. Perfekt søndagsfinale II

    Kommenter