Hverdagsliv

KALENDERKIG #40

28. september 2020

 

Nåh mandag, så mødes vi igen. Denne gang føler jeg mig veloplagt til dagen ovenpå en weekend med lutter egenrådige planer og ingen aftaler der krævede os at være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Dem holder jeg uendeligt af at have engang i mellem, og således føler jeg mig både udhvilet og ved godt mod på denne første dag i en ny uge. Især fordi det er sidste arbejdsuge inden en uges efterårsferie starter på lørdag, og den slags udsigt gør enhver mandag mere overkommelig.

Dét og så at have udsigt til at slutte ugen med en overflod af godhed. Ugen kan nærmest kun gå for langsomt, så lad os komme igang.

Ugens kalenderkig kommer her.

UGE 40

MANDAG

Jeg havde sat en kær veninde i stævne til morgenmad i dag, så det blev til en hurtig morgenkomplet og hyggesnak på Original Coffee, mens Mads fik Nola godt afsted i vuggestue. Derfra hjem høj på venindehygge og i gang med dagens første møder. Og nu sidder jeg så her. Godt igang med eftermiddagen, og en arbejds to-do der næsten er i bund. Det har været en effektiv dag, og jeg fejrer med grådigt at kaste mig over den rest af sidste års juleskum, som det ellers er lykkedes mig at holde nallerne fra siden december. Nu er jeg gravid og lækkersulten, så nok må være nok … Snart er de jo alligevel at finde på hylderne i butikkerne igen, så ingen grund til at gå der og rationere unødigt.

I aften har Mads noget arbejde, og jeg vil se om jeg ikke kan finde overskuddet til også at allokere lidt tid til bloggen post puttetjans, apropos mit indlæg i går om ambitionerne der er til mere.

TIRSDAG

Har jeg ikke så meget stort og spændende at berette om. Når jeg har afleveret Nola tager jeg ind på kontoret, hvor jeg igen er tilbage et par gange om ugen. Det har jeg været nødt til for at kunne fungere på hjemmekontoret. Balancen mellem hjemme- og kontordagene, og jeg glæder mig til at være derinde.

Det bliver en kort og effektiv arbejdsdag, da det er mig, der står for at hente Nola, og planen derfra er bare at skulle nusse rundt med hende. Enten hjemme eller måske ude og få lidt luft i byen. Nyde godt af den sidste septembersol, som vejrudsigten lige nu byder på.

ONSDAG

Endnu en af de arbejdsdage, hvor der skal optimeres dagen igennem, da jeg endnu engang har hentetjansen fra vuggestuen, mens Mads har møder i Jylland hele dagen. Min onsdag bliver derfor som min tirsdag, og så med en aften uden planer, så der er luft til at indhente de sidste deadlines, hvis ikke jeg når i mål, inden jeg sætter kurs mod vuggestuen.

TORSDAG

Bliver den hverdagsdag med mest glimmer på, og derfor glæder jeg mig allerede til den. Efter arbejde har jeg nemlig en yderst tiltrængt frisørtid, og jeg tror ægte ikke at jeg har glædet mig så meget til en frisørtid før. Ved ikke hvad der er med mit hår for tiden (gravidhormoner måske?), men det er helt uregerligt fortiden, og der er hår over det hele.

Nyklippet og fin har jeg sat Mads i stævne til en torsdagsdate, mens farmor og farfar hygger med Nola. Vi skal i biffen og se Druk, og inden da forhåbentlig lige nå en bid mad på Pho Hanoi.

FREDAG

Starter vi dagen med et besøg hos Moderliv, og kønsscanning. Så spændende! Derfra ind på kontoret til ugens sidste arbejdsdag inden efterårsferien om eftermiddagen kan indvies.

Det er Mads der henter Nola, men jeg håber også, at kunne nå alt mit arbejde i tide til at have et par hyggelige eftermiddagstimer sammen med dem. Jeg skal nemlig undvære Nola det meste af weekenden, og derfor føles det godt at lægge lidt banken.

LØRDAG + SØNDAG

I weekenden er det nemlig endelig tid til den dameweekend på Marienlyst Strandhotel, som jeg har glædet mig til siden før sommeren. Vi er seks piger, der skal afsted, og jeg glæder mig bare til uforstyrret tid med venindesnakke, afslapning, god mad, og bevares, lange blikke efter den vin de andre skal nyde godt af.

Den sidste søndagsrest skal bruges på at indhente forsømte kram og kys fra Nola og Mads og ellers bare nyde at ferien for alvor skal til at starte nu. Planen lige nu er i øvrigt at booke nogle dage på Rømø Resort Feriecenter, fordi vi tror badelandet vil være et ret stort hit for Nola, og så trænger vi bare til at komme lidt væk hjemmefra, men vi er lidt i tvivl, om det er noget værd, og vi kender ingen, der kan sige god for det. Muligvis et long-shot men måske nogle af jer har været der?

 • Reply
  Katja
  28. september 2020 at 14:32

  Vil anbefale Hvidbjerg Feriecenter (de har også badeland) deres hotellejligheder lige ved Vesterhavet er helt fantastiske.

  • Reply
   merimeri
   28. september 2020 at 14:41

   Ih det er virkelig et godt bud Katja, tak for det!
   Med ganske fuldt overlæg går vi dog efter noget lidt mindre pompøst, fordi vi så håber det ikke er helt så velbesøgt/overrendt som fx Skallerup, Lalandia og lignende. Hvidbjerg ser lidt ud til at falde i sidste kategori, men billeder kan selvfølgelig snyde. Hvad tænker du?

   • Reply
    merimeri
    28. september 2020 at 14:43

    Nåh det kommer helt til at give sig selv. Hvidbjerg har ikke andet ledigt end campingpladser i uge 41.

Kommenter