Boligindretning

BOLIGDRØMME # 1

8. oktober 2015

boligønsker-oktoberII KELIM TÆPPE II SAFARI STOL II FLOS BORDLAMPE II

Selvom vi overordnet er på plads med de store rammer i lejligheden, så mangler der stadig et væld af småting og ting, hvor vi lige går og mærker efter, hvad føles rigtigt. Et gulvtæppe til at skabe varme, lamper hist og her, en lænestol i stuen, billeder på væggene, planter. Den slags ting som man aldrig kommer 100 % i mål med, men som er så vigtige for at hjemmet føles som et … well, hjem.

Højt på ønskesedlen står fx et kelim tæppe. Vi troede først, at det skulle lægge under vores spisebord, men vi er kommet frem til, at det egentlig nok vil være bedre under vores sofa. Stuen er indtil videre meget lys og fersk i farverne, så tror, det ville fungere ret godt med et tæppe i røde farver til at få lidt varme ind i rummet.

Safaristolen har jeg også skrevet om før, og den frister stadig, så dba, instagram og lauritz bliver tjekket dagligt. Pengene er egentlig ikke til det lige nu, men hvis den dukkede op til den rette pris, så måtte vi tage den derfra.

Og så er der lamper. Dem synes jeg altid, at man mangler. Faktisk er det kun vores lys i køkkenet og spisestuen, som er helt på plads, mens resten af rummene er midlertidige løsninger. Det drømmer jeg om at få gjort noget ved, inden året er omme. Messinglampen her fra Flos er vanvittigt flot, og den ville være passe perfekt ind i både vores stue eller på hjemmekontoret.

 • Reply
  Julie
  8. oktober 2015 at 7:11

  Du har vel ikke linket til det tæppe på billiedet? Det er virkelig smukt!!!

 • Reply
  Ida
  8. oktober 2015 at 17:06

  Håber så meget at stolen dukker op en dag. Den er så fin og er slet ikke itvivl om, at den vil passe perfekt ind 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   9. oktober 2015 at 18:19

   Årh hvor er du sød, at du også sådan hepper på vores stolejagt. Er sikker på, det nol skal hjælpe!
   Håber i øvrigt, at der efterhånden er fremgang i badeværelset?

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  8. oktober 2015 at 18:52

  Hvor er tæppet bare vildt fedt. Kunne godt selv bruge et stort tæppe til stuen, har bare ikke fundet det rette endnu 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   9. oktober 2015 at 18:17

   Nej der kan desværre godt være lidt langt mellem de pæne af slagsen, men jeg kan anbefale dig at lede på eBay eller carpetvista, der har de virkelig mange fine varianter.

 • Reply
  Dorthe
  19. september 2016 at 15:52

  Det smukke kelimtæppe ovenfor er fra ScanAsia-Design.dk (ikke fra eBay!). Husk at angive kilde næste gang 😊

Kommenter