I garderoben

WARDROBE REVIEW // Q3 SHOPPING

5. oktober 2015

fall-shopping

II 1 H&M PRINTED DRESS II 2 ZARA TOP II 3 MONKI PLEATED MIDI SKIRT (SIMILAR HERE) II 4 MANGO GREY KNIT II 5 OTHER STORIES FLATS (SIMILAR HERE) II

Endnu et kvartal er gået, og traditionen tro betyder det også endnu et tilbageblik på de seneste tre måneder shopping. Ren og skær navlepilleri, men for mig er det egentlig meget sundt at se, hvordan mine køb udvikler sig og hvilke køb, der stadig efter nogle måneder, føles helt rigtige. 

Jeg har, sammenlignet med normalt, gjort mig relativt få køb siden juni. Syv køb i alt for samlet knap 1.700 kr. . Til sammenligning købte jeg i sidste kvartal 33 ting og shoppede i alt for næsten 9.000 kr., hvilket også er et åndssvagt højt beløb. Det skyldes dog især forårets og det første af sommerens rejser til både Florida, Amsterdam og London, hvor jeg ikke kunne dy mig og shoppede en smule over evne. 

Til gengæld afspejler det sig helt sikkert i sidste kvartals shopping, at jeg har haft hænderne fulde med lejlighedsrenovering og specialeskrivning. Der har simpelthen ikke været tid eller overskud til at shoppe. Købene har derfor været meget mere velovervejede og lige med undtagelse af den sorte midi nederdel, har de vist sig at blive uundværlige garderobefavoritter ret hurtigt. Foruden de fem ting vist her, så har jeg også købt en hvid top fra H&M Trend, som jeg seriøst har i brug et par gange om ugen og den printede nederdel, som jeg viser frem her, også fra H&M Trend. Sidstnævnte er jeg lidt spændt på, hvor meget jeg får brugt. Jeg havde den på næsten hver dag i Barcelona, men synes, at jeg har haft lidt svært ved at få den i brug herhjemme. Tror det hænger sammen med, at midi nederdele og strømpebukser ofte bliver et lidt skævt match til mig. Har I gode forslag til, hvordan jeg kan style den?

Har I gjort jer nogle særligt gode køb de sidste tre måneder?

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  7. oktober 2015 at 14:29

  Er vild med strikken – den ser dejlig varm ud 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   9. oktober 2015 at 18:21

   Den er både varm og blød og den bliver i øjeblikket hevet under jakken hver morgen, nu hvor det pludselig er blevet efterår. Så strikken får min varmeste (apropos) anbefaling 😉

Kommenter