I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: NOVEMBER+DECEMBER

5. januar 2024
II 1 SEZANE SKJORTE II 2 RHANDERS LUFFER II 3 VAGABOND STØVLER II 4 SKALL PYJAMASSKJORTE II 5 SKALL PYJAMAS BUKSER II 6 DAY DRAPERET KJOLE II 7 PEOPLES REPUBLIC OF CASHMERE TØRKLÆDE II 8 SEZANE LOAFERS II 9 SEZANE BUCKET BAG II

I har ventet tålmodigt på mit garderoberegnskab, og efter flere søde forespørgsler på, hvornår det mon kom, har jeg endelig fået sat mig til tasterne og kigget kontobevægelserne for de seneste måneder igennem. Garderoberegnskabet dækker i denne omgang både over november og december, og har derfor grebet lidt mere om sig end normalt.

Hele 10 nye ting er nemlig blevet føjet til min garderobe i løbet af de seneste to måneder, og det dækker dels over både egne køb, gaver jeg har fået i forbindelse med et samarbejde og glædelige julegaver.

Første tilføjelse er en klassisk blå skjorte fra det franske mærke Sezane, som jeg er heldig at have et samarbejde med og derfor kan vælge nogle styles fra i ny og næ. Skjorten er jeg gået en størrelse op i, for et lidt mere løst fit, og jeg er så glad for den til både jeans og nederdele. Generelt har skjorter gjort et stort indtog i min garderobe de seneste år, og det er derfor rart at have et par stykker at veksle imellem.

I julegave fik jeg af Mads de lækreste rulamsluffer fra Rhanders og en mørkeblå pyjamas fra Skall, som jeg flyttede ind i de dage af juleferien, hvor vi ikke havde planer. Synes den er lige så pæn, som den er rar. Det brune cashmeretørklæde fra PRC x Soeurs var også en julegave af mine svigerforældre, og det er sådan et, jeg har næsten dagligt i brug.

Hvor jeg selv har grebet til lommerne er to ting flyttet ind, et par klassiske støvler med hæl fra Vagabond. Synes de er så fine i den chokoladebrune farve, og jeg glæder mig allerede til sneen er på retur, så jeg kan få dem på igen. Nogle af jer husker måske, hvordan jeg i flere år har været på udkig efter det perfekte par klassiske og pæne støvler, der kan gå både til en dag på kontoret, men også praktiske nok til en hverdag som småbørnsmor, og jeg er så glad for endelig at have fundet et par! Derudover gav jeg også efter for en ny kjole i anledning af nytåret. En blød draperet sag fra Day, der smyger sig så pænt på kroppen og kan styles både som off shoulder eller halterneck.

Slutteligt er der tre sager mere fra Sezane kommet til. Et par loafers med slangesprint, en bucket bag og et par lyse vide bukser i blød strik.

I alt har jeg selv brugt 2.387kr på mine nye køb til garderoben. Jeg har ikke solgt noget fra siden sidste garderoberegnskab, men jeg pønser på en garderobe declutter igen snart.

    Kommenter