I garderoben

AMMEVENLIGE FESTKJOLER

12. august 2021

Vi skal til bryllup om to uger, og hvis ikke det skulle give anledning til en tøjkrise, så ved jeg ikke hvad skulle. Det er evigheder siden, jeg sidst har haft en anledning til at trække i festtøjet, fordi covid-19 … sidenhen er en baby kommet til, og har for en stund gjort de få festkjoler, jeg i forvejen ejer, ubrugelige, fordi de ikke er ammevenlige. Og det er mit festskrudt til brylluppet nødt til at være, da vi har Evi med til festen.

Jeg har derfor brugt en god rum tid på at støvsuge diverse webshops for ammevenlige festkjoler, og er lykkedes med at finde frem til seks bud, som hver især kan noget fint. Fælles for dem alle er, at de med et par høje hæle og en fin taske kan opgraderes fra at være lidt uformelle i udtrykket til rent faktisk at være festlige, og den kombination kan jeg godt lide, da der så er en chance for at kjolen trods alt vil blive brugt oftere end blot til fest.

 1. Blåblomstret slå-om-kjole fra &Other Stories. 795kr.
 2. Beige slå-om-kjole fra &Other Stories. 695kr.
 3. Rødblomstret slå-om-kjole fra &Other Stories. 795kr.
 4. Lyseblå slå-om-kjole fra &Other Stories. 695kr.
 5. Mintgrøn slå-om-kjole fra COS. 650kr.
 6. Lysegrøn slå-om-kjole fra GANNI. 1899kr.

Jeg skal have snævret feltet ind til bare én kjole, og hælder til enten nummer 2, 4 eller 5. Så er spørgsmålet bare, hvilken det skal være.

Har I en favorit?

 • Reply
  Nete
  12. august 2021 at 11:28

  Uhh… Skønt med en invitation til fest! Jeg har selv lige været til sommerbryllup på en koloni og det var skøønt! Det er fine bud, jeg ville dog holde mig fra de ensfarvede lyse, synes ikke rigtig de siger ‘festlig lejlighed/sommerbryllup’ (samt bruden jo nok kommer i ensfarvet lys kjole… måske) og gå med 1,4,6…nr 4 er rigtig fin i farven til dig(både nu og efter og med sneaks, hæl og sandal) og hvis nr 2 fås i andre farver kan jeg også se den på dig. Skal du indtænke “amme pletter/skjolder”? For så vil en mønstret måske være bedst og mest praktisk?
  Jeg var i lang leopardkjole til dette bryllup, sidst jeg var iført noget spraglet til bryllup er 21 år siden. Ellers har jeg kørt sort i de mellemliggende år men min garderobe er 95% sort så…
  Spændende hvad du finder frem til. Og rigtig god fest!

 • Reply
  Anna
  12. august 2021 at 11:58

  Synes bedst om nr. 2 – tror at den ville være så fin til dig og ikke mindst anvendelig bagefter!

 • Reply
  Julia Svanholm
  12. august 2021 at 12:43

  Simpelthen så flotte kjoler – og tak for inspirationen! Ammevenlige festkjoler er ikke så nemme at finde XD Ud af de kjoler, som du hælder mest til, så ville jeg vælge kjole nr. 4, da de to andre ligger tæt op af brudens (højst sandsynligt) hvide kjole. Og så er den altså også bare enormt flot! Hvis ikke nr. 4, så ville jeg vælge kjole nr. 1. Rigtig god fest <3

 • Reply
  Erica
  12. august 2021 at 13:36

  2 eller 5 syns jeg! Ser enkle ut å amme i også ettersom de er omslagskjoler. Gleder meg til å se hva du ender opp med 🙂

 • Reply
  Laura
  12. august 2021 at 15:17

  2 eller 5, helt klart!

 • Reply
  Annesofie
  12. august 2021 at 16:41

  Waow nr. 3, 4 og 6 er supper flotte 😍 Hvis bruden nu ikke er i kridhvid men i en creme/ elfenben farvet kjole så synes jeg nr.2 bliver lidt for lys 🤗

 • Reply
  Cecilie
  12. august 2021 at 17:25

  Uden tvivl nr. 6.
  Fordi den er lækker, og bruges både til fest men også hverdag med sneakers eller et par jeans under.

 • Reply
  Nete
  13. august 2021 at 4:18

  Nu har jeg kigget igen.
  1 – blomstret blå er virkelig fin, den kan også bruges til andre lejligheder og er samtidig ret sommerbryllup festlig. Kan sagtens se dig i den.
  3 – pink blomstret MEN i den brune udgave med små lyserøde blomster.
  Eller hvad med den der er creme og sortblomstret slå om? Printed Relaxed Midi Wrap Dress black florals. Den tror jeg også kunne være pæn til dig. (jeg fandt den via dit link og klikkede på midi dresses.
  Men ellers klart nr 1 😍😍
  Synes faktisk den grønne mønstrede nr 6 måske bliver for firkantet til dig, hvor de andre giver lidt mere figur…..spændende hvad du ender med!

 • Reply
  Nanna
  13. august 2021 at 6:57

  Fine bud! Jeg er nu nok på nummer 6
  Jeg skal selv til bryllup i lang nederdel og blondeskjorte – det fungerer fint med amningen og kan bruges bagefter også. Er sikker på, du bliver fin uanset valg.

Kommenter