I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: SEPTEMBER SHOPPING

2. oktober 2021
II 1 ELLOS ULDJAKKE II 2 MARK KENLY DOMINO TAN CASHMERE STRIK II 3 ELLOS BLAZER II 4 NUÈ NOTES BUKSER II 5 NUÈ NOTES KJOLE II 6 LOVECHILD 1979 CARDIGAN II 6 ANTIPAST STRØMPER II

Sikke en fornøjelse det var at lægge an til denne omgang af mit garderoberegnskab, for se lige en blød og rar flok, der er blevet føjet til min garderobe i september. Med den gråbrune farve som et ubevidst tema. Men det passer vist meget godt, for det er i hvert fald præcis hvordan jeg også har lyst til at gå klædt de kommende måneder; i bløde beige toner.

Syv sager er flyttet ind; nogle som en del af et samarbejde (de to stykker overtøj fra Ellos), noget som fødselsdagsgave (strømperne fra Antipast) og resten købt på et sample sale, jeg var heldig at blive inviteret til, og hvor priserne var uhørt lave, fordi tøjet var kollektionsprøver. Således har de mange fine garderobesager kun stået mig i 1422 kroner, hvilket jeg og min indre økonom jubler gevaldigt over, for hvad der er sparet er som bekendt tjent.

Normalt går jeg ellers en stor bue udenom lagersalg og des lige, fordi jeg synes det ofte ender med at tilskynde et forbrug, jeg ikke kan forsvare. Hvor jeg bliver fristet til at købe nogle ting jeg reelt ikke mangler. Lige i denne omgang kunne jeg dog ikke dy mig, fordi udsigten til de gode priser på nuværende kollektioner simpelthen var for god. Til gengæld er jeg mere end almindeligt tilfreds med de sager, jeg endte med at gå derfra med; gode materialer og tidløse snit. Især cashmere strikken fra Mark Tan og satinbukserne fra Nué er jeg mere eller mindre flyttet ind i, det samme med Antipast strømperne, hvis kvalitet jeg dog er blevet ret skuffet over. Tre uger gamle og der er allerede slidt hul i dem, øv. Især prisen taget i betragtning.

Blazeren og uldjakken fra Ellos er som sagt flyttet ind i garderoben som del af et samarbejde, jeg har kørt med Ellos på Instagram, og jeg er simpelthen så glad for de to – og ganske imponeret over kvaliteten. Uldjakken er for tiden fast bestanddel, når jeg bevæger mig ud i efteråret, og blazeren har jeg planer om at bruge til jeans og udover kjoler, som en nem opgradering af et hverdagsoutfit.

Er der flyttet noget godt ind i jeres garderobe i september?

 • Reply
  Betina
  8. juni 2022 at 20:57

  Hej Line

  Jeg lurer lidt på bukserne. Hvordan synes du de er i størrelsen?

  Kh. B

  • Reply
   Line Schjelde
   30. juni 2022 at 15:21

   Lidt til den store side. Jeg er gået med min vante størrelse, men synes hurtigt de bliver lidt løse i stoffet, så i bagklogskabens lys skulle jeg nok have overvejet at gå en størrelse ned. Håber ikke mit svar kommer alt for sent 😉

Kommenter