I garderoben

THIS SEASONS FIRST SALE BUY // PRINTED DRESS

14. juni 2015

other-stories-printed-dress// OTHER STORIES PRINTED DRESS 680 DKK 340 DKK (HERE) //

Jeg har været småforelsket i denne kjole siden jeg første gang så den på Mie, der har bloggen Wewonder. Som inkarneret jeans- og nederdele-pige er kjoler lidt en mangelvare i min garderobe, til trods for at jeg faktisk altid føler mig super godt tilpas i kjoler. Nåh men jeg har luret på kjolen hænge, haft den liggende som et bogmærke og lige klikket ind forbi engang imellem for at sikre mig, at den stadig var i min størrelse. Kender I det? Men jeg fik aldrig gjort alvor af at købe den … altså før i går, hvor den var blevet sat ned med 50% og således kunne erhverves for knap 350 kr. Et kup siger jeg jer! Jeg tog min kæreste under armen og tog ind til byen for trods alt lige at prøve den inden jeg slog til. Billedet her yder slet ikke kjolen retfærdighed, men den sidder så fint på. Glæder mig til at bruge den med bare ben og sneakers. 

    Kommenter